Mirpuri Foundation Racing Team og den globale NextGen IT-leverandør Trifork deltager som Mirpuri/Trifork Racing Team i de sidste to etaper af The Ocean Race VO65 Sprint 2023.

Teamet sejler på VO65-båden “Racing for the Planet”, som sejrede i The Ocean Race Europe 2021. Teamet bliver ført an af Roberto ‘Chuny’ Bermúdez de Castro, en veteran med syv Volvo Ocean Races rundt om i verden i løbet af de sidste 30 år, herunder en spektakulær sejr i 2014-15-udgaven, der har givet ham en velfortjent plads i løbets historiebøger. Holdet inkluderer også erfarne navne som Jens Dolmer og Bouwe Bekking.

Mirpuri/Trifork Racing Team stiller første gang op i forbindelse med den næste etape af The Ocean Race VO65 Sprint, der sættes i gang den 8. Juni. Her sejler VO65-flåden fra Aarhus til Haag i Holland. Den sidste etape af VO65 Sprint, fra Haag til The Grand Finale i Genova, Italien, starter den 15. juni.

Trifork og Mirpuri Foundation deler en fælles vision om bæredygtighed og sigter mod at drive en Ocean Race kampagne uden engangsplastik og med nul CO2-udledning.

– At slutte os til Mirpuri-missionen ‘RACING FOR THE PLANET’ er en drøm som går i opfyldelse for os. Hos Trifork forbedrer vi verden med software. Vi laver software til at reducere stress og optimere brugen af ​​vores knappe ressourcer. Så vores missioner går hånd i hånd. Jeg er meget taknemmelig for den mulighed, Paulo Mirpuri og hans organisation har givet os, og vi vil kæmpe for at gøre det så succesrigt som muligt, siger Jørn Larsen, grundlægger og CEO i Trifork.

 

Om TriforkTrifork er en global NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Virksomheden har mere end 1.135 ansatte fordelt på 69 forretningsenheder med kontorer i 14 lande i Europa og USA og arbejder inden for seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Building, Cloud Operations, Cyber ​​Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende co-investerer og udvikler teknologiske start-up virksomheder. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt teknologifællesskab med mere end 49 millioner visninger på YouTube og Instagram.

Om Mirpuri FoundationMirpuri Foundation er en non-profit organisation grundlagt af iværksætteren Paulo Mirpuri med det formål at bidrage til en bedre verden for kommende generationer. Med troen på, at den bedste måde at ændre tankesæt på er at gå foran med et godt eksempel, fremmer Mirpuri Foundation samarbejdet mellem lovgivere, virksomheder, lokalsamfund og enkeltpersoner. Mirpuri Foundation handler inden for seks forskellige områder: Marin bevarelse, Dyrebeskyttelse, Scenekunst, Socialt ansvar, Medicinsk forskning og Luftfart. Fondens engagement i bæredygtighed gennemsyrer alle dens aktiviteter. Mirpuri Foundation er synonym med teknologi, forskning, information og innovation. Baseret på disse karakteristika er værdierne integritet, vedholdenhed og altruisme forbundet for at have en bedre indvirkning på planeten.

Om Mirpuri Foundation Racing TeamMirpuri Foundation “Racing For The Planet” har til formål at sætte klimaændringer på den globale dagsorden. Med base i Cascais, Portugal, er Mirpuri Foundation Racing Team et professionelt sejlsportshold, der har til formål at skabe opmærksomhed og drive meningsfuld handling i forhold til klimaændringer. Siden oprettelsen har Mirpuri Foundation Racing Team arbejdet på at sikre, at holdet bliver en af verdens førende fortalere for bæredygtighed inden for sejlsporten. Ud over holdets verdensklasse bæredygtigheds- og videnskabsprogrammer søger holdet også at minimere miljøpåvirkningen ved at reducere emissioner i deres drift og forsyningskæde samt forlænge levetiden for de produkter, der anvendes. I 2021 vandt Mirpuri Foundation Racing The Ocean Race Europe.

Tekst/foto: Trifork

Mirpuri Foundation Racing Team og den globale NextGen IT-leverandør Trifork deltager som Mirpuri/Trifork Racing Team i The Ocean Race VO65 Sprint 2023. Foto: Trifork