Er du mellem 15 og 25 år og har du lyst til en sommerferieoplevelse ud over det sædvanlige? Så har du nu mulighed for at blive ’trainee’ (sejl med) på turen fra Bergen til Aarhus den 23. juli – 3. august 2019.

Alle kan være med, uanset om man har sejlererfaring eller ej. Det eneste krav er, at du har lyst til og mod på at deltage i denne oplevelse med nysgerrighed og åbenhed, samt er villig til at samarbejde med hele besætningen på skibet.

150 unge vil få en unik oplevelse ombord på et skib fra Bergen til Aarhus. Turen varer fra 23/7 (måske 22/7) – 3/8 2019 og du kommer til at indgå på lige fod med besætningen ombord på skibet. Her får du indblik i hvordan livet er ombord på et sejlskib, hvilke arbejdsopgaver der følger med, samt hvordan det er at fungere som en del af en stor besætning, med det fælles mål at komme først i kapsejladsen.

Så har du lyst til at afprøve sejlerlivet ombord på et af verdens smukkeste gamle træskibe, så skynd dig at tilmeld dig som trainee under Tall Ships Races 2019.

Mere info og tilmelding kan findes her: www.tsraarhus.dk/trainee