SUP Around Aarhus 2022

Søndag den 21. august 2022

SUP Around Aarhus 2022

SUP Around Aarhus er et hyggeligt Stand Up Paddle-event, hvor alle kan være med – øvede som nybegyndere, store som små. Her er den sociale oplevelse vigtigere end at komme først i mål. I 2022 søndag den 21. august.

Der venter deltagerne i SUP Around Aarhus en spændende rute på 6 kilometer i Aarhusbugten, gennem kanalerne og Aarhus Lystbådehavn med sjove indslag og overraskelser undervejs. Turen går desuden forbi Molslinjens gamle færgeterminal, som normalt er forbudt område for SUP’ere. Vi har dog fået en speciel tilladelse i anledningen af denne event.

I mål er der fede lodtrækningspræmier, kolde forfriskninger og en grillpølse, der selvfølgelig er inkluderet i deltagergebyret.

SUP Around Aarhus fra 2022 en selvstændig event, efter at det i de seneste år har været afviklet i forbindelse med Sailing Aarhus Week – Aarhus Festuge. SurfAgency er igen i år partner på eventen og tilbyder billig leje af SUP-boards, hvis du ikke har et selv. Når vi nærmer os eventstart, deler vi et link, hvor du let kan leje boards via SurfAgency.

Deltagergebyret er 160 kr., hvilket dækker over startnummer, overraskelser på ruten, grillpølse og forfriskning, når du kommer i mål, samt fede præmier.

PROGRAM FOR DAGEN:

Kl. 10.00: Check ind/Trifork (Fiskerivej 2) kl. 10.40: Opvarmning v/Surf Agency, kl. 10.55: Klar på vandet kl. 11.00: Turen skydes i gang, fra kl. 12.00: Grillpølser og brød samt kåringer og præmieuddeling, kl. 15.00: Tak for i dag!

OBS. Vi tager forbehold for ændring af ruten som følge af vind- og vejrforhold, samt havneindløb. Dette vil I blive briefet om på orienteringsmødet inden start.

Se billeder fra SUP Around Aarhus 2021