Efter en lang coronapause danner Aarhus ramme om Sejlsportsligaens sæson-åbning til august. Den 8.-9. august indleder 2. division, mens 1. division stiller til start på Aarhusbugten weekenden efter den 15.-16. august. Sejlsportsligaen melder sig mere klar end nogensinde før til at tage hul på en ny sæson.

Nu er der igen kapsejlads i sigte for Sejlsportsligaen, der efter sommerferien indleder deres sæson i Aarhus i anden og tredje weekend af august, hvor klubsejlerne i først 2. division og siden 1. division dyster på vandet ud for Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Den oprindelige plan var at afvikle to stævner før sommerferien, men grundet corona blev de udsat på ubestemt tid. Nu ligger det fast, at stævnerne i Middelfart og Aalborg udskydes til 2021, mens Aarhus og Skovshoved bliver stævnebyer efter sommerferien i 2020.

– Endelig! Aldrig har vi været så klar. Derfor er det med kæmpe glæde at kunne annoncere Sejlsportsligaens start i weekenden 8.-9. august i Aarhus. Samtidig er datoen for det første ungdomsligastævne og Copenhagen WOW Sailing Event klar, lyder det fra Sejlsportsligaen i en pressemeddelelse.

Sejlsportskalender med COVID-19-hensyn

I forbindelse med kommende stævner vil Sejlsportsligaen operere med foranstaltninger for at mindske corona-smittefaren bedst muligt. Blandt andet opfordres klubberne til at stille med ’faste teams’, ligesom der vil være færre bådskift, faste transportbåde til bestemte hold, afspritning af materiel og grupperingsregler.

Sejlsportsligaen forbeholder sig retten til at ændre i programmet for at imødekomme de af sundhedsmyndighederne udstukne restriktioner. Hvis der ikke sker programændringer, ser efterårskalenderen således ud:

Aarhus 8./9. august Sejlsportsligaen 2. division
Aarhus 15./16. august Sejlsportsligaen 1. division

Sletten 22./23. august Ungdomsligastævne

Skovshoved 29./30. august Sejlsportsligaen 2. division
Skovshoved 5./6. september Sejlsportsligaen 1. division

Sundby 19./20. september WOW stævne

Læs mere på sejlsportsligaen.dk/nyheder/starten-gaar-d-8-august/

Foto: Frederik Sivertsen, Sejlsportsligaen