Er du vild med vandsport, og er du god til at lære fra dig? Så er det måske dig, som Den Blå Skole i Aarhus leder efter. Den Blå Skole søger således nye instruktører og undervisere til forår og efterår. Læs mere om stillingerne herunder.
 
Verdens måske bedste job? Det mener Den Blå Skole i Aarhus i hvert fald selv, og til den nye sæson søger de nye instruktører og undervisere til foråret og efteråret. Kan du sætte flueben ud for de fleste af følgende punkter, kan du søge jobbet ved at sende din ansøgning til denblåskole@gmail.com eller kontakte ansvarlig Claus Olesen direkte.
  • Er du til vandsport – Stand Up Paddle (SUP), kajak og sejlsport
  • Er du færdig med gymnasiet, holder sabbatår eller lignende
  • Kan du undervise i foråret (maj-juni) og til efteråret (august-september)
  • Er du god til børn og unge (der undervises skolebørn fra 4. til 9. klassetrin)
  • Kan du arbejde i tidsrummet 8.30-14.00 på hverdage

Undervisningen foregår ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter, og kan du eventuelt hjælpe som vikar/afløse enkelte af ugens dage, er du også velkommen til at kontakte Den Blå Skole.

Om Den Blå Skole

Den Blå Skole tilbyder skoler og institutioner i Aarhus Kommune alternative læringsforløb på, i og ved Aarhus bugt. Vores tilbud og forløb tager udgangspunkt i unikke placeringer omkring Aarhus Bugt, fra Kaløvig i nord til Marselisborg Marina i syd.
 
Vi samarbejder blandt andet med flere af sejlklubberne og Det Internationale Sejlsportscenter om både grej og faciliteter. Hos os kan du altså stå med storbyen i ryggen og vind i håret og skue ud over vores stolte naturskønne Aarhus bugt. I Den Blå Skole har I f.eks. mulighed for at sejle, ro og padle med instruktør, eller hvorfor ikke booke en af vores dygtige formidlere til naturformidling i eller ved bugten.
 
Læringsforløb og aktiviteter i et åbent og autentiske læringsrum, vejledt af en passioneret ildsjæl, giver børnene en unik mulighed for læring, styrkelse af det sociale fællesskab og, ikke mindst fælles fantastiske oplevelser. Alt sammen noget I tager med tilbage til de vante rammer.