Sailing Aarhus inviterer sammen med Fregatten Jylland og Aarhus Sail Event aarhusianerne på sejltur under Sailing Aarhus Week og Aarhus Festuge 2019. Læs mere her og køb din billet.

Det er ikke hver dag, at man får muligheden for at sejle en tur i Aarhusbugten – i hvert fald ikke hvis man ikke ejer en båd. Det gør Sailing Aarhus i samarbejde med Aarhus Sail Event og Fregatten Jylland noget ved under Sailing Aarhus Week 2019.

Mellem fredag den 30. august og søndag den 8. september er der nemlig god mulighed for at få en tur på vandet. 30. august, 1., 2., 4., 5., 7. og 8. september mellem 12.00 og 16.00 er der havnerundfart fra havnepladsen i midtbyen til Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø, hvor Sailing Aarhus Week 2019 foregår.

Havnerundfartsbåden hedder MS Tunø og sejler frem og tilbage mellem de to stop, og med en hop on/off-billet kan man sejle med i hele festugen. Man kan også nøjes med en enkelt tur til den halve pris. Alle ture i øvrigt guidede og varer cirka 80 minutter.

Billetter findes her: www.aarhussailevent.dk/billetsalg

Sejl med historiske ”Robarkassen”

Fregatten Jylland sørger for et alternativ til havnerundfarterne, når den 31. august, 1., 7. og 8. september inviterer gæster på tur i “Robarkassen”.

Robarkassen er en 10 meter lang og særdeles robust jolle, der er en kopi i det arbejdsfartøj, som tilbage i 1862 var med på Fregatten Jyllands første færd. Dermed kan man ikke undgå at mærke lidt af historiens vingesus, når båden skærer gennem vandet.

Sejlturen varer en times tid, og undervejs falder der med garanti en sørøverhistorie eller to af. Endelig kan man prøve kræfter med det traditionelle sømandshåndværk rebslagning og få en lille souvenir med hjem. Robarkassen har flere afgange mellem kl. 12.00 og kl. 16.00 på de anførte sejldage.

Prisen er 150,00 kr. for voksne og 100,00 kr. for børn og unge under 17 år. Billetter til robarkassen kan købes her sailing-aarhus.safeticket.dk, og du kan læse mere her: www.facebook.com/events/357171338562142/