Sailing Aarhus indgår samarbejde med Aarhus Ø-baserede SeierFitness, der skal bidrage til markedsføring og fysisk opvarmning, før startskuddet går til Aarhus Ø-stafetten den 23. juni 2022. Ø-stafetten er Aarhus’ nye motionsløb med efterfølgende sankthans-fejring sammen med Fællesrådet for Aarhus Ø. 

For kort tid siden afslørede Sailing Aarhus, at man allierede sig med løbeudstyrsvirksomheden Løberen. Nu er der indgået endnu et samarbejde med SeierFitness, der har til huse på Aarhus Ø og skal bidrage til at markedsføre løbet samt stå for den fysiske opvarmning, inden løberne sendes afsted på ruten den 23. juni 2022.

SeierFitness, som bor i Pakhusene og beskriver sig som et hyggeligt, lokalt alternativ til landets traditionelle fitnesskæder med værdier som sundhed, relationer, miljø og Aarhus. Værdier, der harmonerer godt med et makkerskab med Sailing Aarhus om Aarhus Ø-stafetten.

– Vi syntes, det er fantastisk, når der tages initiativ til et løb som Ø-stafetten. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at vi ønskede at støtte op omkring initiativet og være med til at sprede budskabet. Det er vigtigt, at vi får skabt aktiviteter og årlige traditioner som denne på øen, hvor virksomheder og beboere kan komme hinanden ved og som bonus få lidt sved på panden, fortæller Mads Seier, direktør i SeierFitness, og opfordrer:

– Og er du ikke helt i form til løbet endnu, så kig endelig forbi klubben, så hjælper vi dig med at pudse formen af.

Vi vil give noget tilbage til Aarhus Ø

Aftalen med SeierFitness vækker glæde hos Sailing Aarhus, der ifølge direktør Jon Koch Hansen prioriterer lokalt samspil højt, når organisationen udvikler stævner og events. SeierFitness ligger blot få hundrede meter fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

– Vi er rigtig glade for at få SeierFitness med ombord på Aarhus Ø-stafetten. Når vi laver nye events, går vi altid efter at dyrke de lokale relationer og give noget tilbage til det område, vi er baseret i. Det synes vi, at vi gør med denne aftale, som også er med til at udvikle stafetten i en sjovere og mere professionel retning, fortæller Jon Koch Hansen.

Aarhus Ø-stafetten foregår torsdag den 23. juni ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø. Her er der start og mål, og det er også her, der serveres mad og drikke og sælges øl, vand, grillpølser med mere, inden sankthansbålet tændes efter løbet.

Du kan følge med i begivenheden Aarhus Ø-stafetten 2022 på Facebook, ligesom du let kan tilmelde dig årets nye motionsløb her. Du kan se mere om SeierFitness eller tegne medlemskab på www.seierfitness.dk.

Foto: Peter Brøgger