Sailing Aarhus har indgået en treårig aftale med Helly Hansen og AFI Marine gældende fra 2021. Trepartsaftalen skal øge brandopmærksomheden for alle parter og gavne den lokale sejlsport. 

Det er ingen hemmelighed, at Sailing Aarhus længe har været på god fod med det internationale tekstilbrand Helly Hansen og marineudstyrsvirksomheden AFI Marine. De to virksomheden var store støtter, da Sailing Aarhus i forsommeren lancerede en støttekampagne, som var med til at hjælpe foreningen gennem et svært coronaår.

Nu gør partnerne så samarbejdet formelt ved at lave en officiel aftale, der gælder for årene 2021, 2022 og 2023.

– Nu får vi tilknyttet AFI Marine og Helly Hansen til vores familie, og det løfter Sailing Aarhus-brandet. Det er to stærke partnere, som skal være med til at skabe større awareness om Sailing Aarhus, ligesom de bliver vigtige omkring vores aktiviteter og events, fortæller Jon Koch Hansen, direktør i Sailing Aarhus. 

Sailing Aarhus er stærkt udstillingsvindue

Sejlsporten er allerede en vigtig del af AFI Marine og Helly Hansens dna, og derfor giver det god mening at knytte endnu tættere bånd til den lokale sejlsport, fortæller Jørgen Guldmann fra AFI Marine.

– Det er ikke nyt for AFI Marine at involvere sig i den lokale sejlsport. Vi har i mange år været hovedsponsor på AFI 2Star og deltaget i samarbejde med HH (red. Helly Hansen) som tøj-sponsor under VM i 2018. Aftalen med Sailing Aarhus er endnu et tiltag, der vil knytte endnu tættere bånd mellem vores butik og sejlklubberne i Aarhus, siger han.

– Vi glæder os til at støtte en nær samarbejdspartner som AFI i dette tiltag. Sailing Aarhus er et stærkt udstillingsvindue både lokalt, nationalt og internationalt. Med dette tiltag går vi i tråd med, at vi er en del af den globale sejlsportsscene. Her har vi sikret os et stærkt footprint med vores dna i sejlsport, fortæller Peter Riisberg fra Helly Hansen.