Velkommen til sailing aarhus
week

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Maritim folkefest på Aarhus Ø – vi bygger bro mellem byen og vandet

Maritim folkefest på Aarhus Ø

Maritime aktiviteter, fællesskab, underholdning og hygge er nøgleordene, når Sailing Aarhus Week går i luften mellem 28. august og 8. september 2019 i et forsøg på at bygge bro mellem Aarhus Ø og resten af byen. Sailing Aarhus Week er en ti-dages festival i samarbejde med Aarhus Festuge foran Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Der er lagt op til en farverig folkefest i og omkring vandet på Aarhus Ø, som kombinerer det traditionsrige med det nye båret af kærlighed til Aarhusbugten.

Aktivitetslisten er todelt, men favner bredt og folkeligt med et væld af aktiviteter for såvel unge, ældre og børnefamilier som den sejlsportsinteresserede. Der vil således være et program på vand og et program på land med flere stemningsfulde hygge- og aktivitetsområder samt musik, der skaber den rette festivalatmosfære.

Sailing Aarhus og foreningens klubber – Aarhus Sejlklub, Sejlklubben Bugten, Kaløvig Bådelaug, Marselisborg Sejlklub og Århus Windsurfing Klub – står bag Sailing Aarhus Week med hjælp fra lokale samarbejdspartnere og aktører.

Et eventuelt overskud går til at udvikle Sailing Aarhus Week 2020, og håbet er en årligt tilbagevendende begivenhed, som forener byen, Aarhus Ø og vandet med udgangspunkt i maritime aktiviteter, fællesskab og samvær.

Maritime aktiviteter, fællesskab, underholdning og hygge er nøgleordene, når Sailing Aarhus Week går i luften mellem 28. august og 8. september 2019 i et forsøg på at bygge bro mellem Aarhus Ø og resten af byen.

 

Aktiviteter på Aarhus Ø

Sejlsportsverdenen møder folket

Festivalpladsen bliver et overflødighedshorn af maritime oplevelser, hvor Sailing Aarhus i samarbejde med lokale aktører formidler de gode historier om miljøet ved lystbådehavnen, medlemsklubbernes historie, sejlsporten og den nye bydel Aarhus Ø.

Sejlsportsverdenen møder folket

Festivalpladsen bliver et overflødighedshorn af maritime oplevelser, hvor Sailing Aarhus i samarbejde med lokale aktører formidler de gode historier om miljøet ved lystbådehavnen, medlemsklubbernes historie, sejlsporten og den nye bydel
Aarhus Ø.

Sailing Aarhus Week

Seneste nyheder

Vand-programmet til Sailing Aarhus Week er klar

SejlsportseventsSEJLSPORTSLIGAEN 30. august – 1. september Sail for the goals 3. september Women on water 4. september Officelab Dysten 5. september Singlehand sejlads 5. september Aarhus festuge cup 7. september – 8. september Mens Sailing Aarhus Week 2019 arbejder...

Maritim folkefest på Aarhus Ø bliver en realitet

Sailing Aarhus har fået ’go’ til en maritim folkefest fra alle parter, og dermed bliver Sailing Aarhus Week 2019 en realitet i forbindelse med Aarhus Festuge fra den 30. august til 8 september. Sailing Aarhus Week 2019 tyvstarter allerede fra den 28. august, og målet...

Vores partnerer