Sailing Aarhus Week Regatta 2022

Dato

03 – 04  september 2022

Tidspunkt

16:00

Sted

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Eventen
Program
Oversigtskort
Noticeboard
Deltagerliste
Resultater
Sailing Aarhus Week Regatta – tidligere Aarhus Festuge Cup – er et åbent festuge-stævne for joller, kølbåde og øvrige standard- og klassebåde under Sailing Aarhus Week – den maritime festival på Aarhus Ø. I år afvikles stævnet fra den 3. – 4. september med tilmeldingsfrist den 23. august 2022.

Den traditionsrige Sailing Aarhus Week Regatta har i år inviteret klasserne OK, Albin Express, Spækhugger, H-båd, Finn, Luffe 37, Wayfarer, Scan-kap 99, Folkebåd, J/70, 505 og Contender med sejlerfest i Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Andre standard- eller klassebåde med minimum fem deltagende både kan anmode om at deltage i stævnet.

Stævnet gennemføres i år i anden weekend af Sailing Aarhus Week, hvor Sejlsportsligaens 1. divisionsfinale ligeledes finder sted. Weekenden før afvikles Nordic Olympic Days – et internationalt elitestævne – samt Sejlsportsligaens 2. divisionsfinale. Dermed er der lagt op til en festlig forlænget uge såvel på og uden for vandet i Aarhus.

  • Lækker ‘Sailors Dinner’ til reduceret pris og spændende oplæg af H-bådssejler Claus Høj, der har vundet et hav af VM- og DM-titler

I dialog med tidligere deltagere har vi i år ændret setuppet. Det betyder, at vi i år kan tilbyde en prismæssigt mere attraktiv lørdagsfest, en såkaldt ‘Sailors Dinner’ med efterfølgende oplæg af H-bådssejler Claus Høj. Claus har sejlet H-båd siden 2007 og sammen med sit hold “Team Good Speed” vundet intet mindre end 9 VM- og 12 DM-titler. Han fortæller i levende vendinger og billedlige beskrivelser om, hvordan han og teamet forbereder sig og performer bedst muligt under et stævne.

Tilmeldingsfristen for Sailing Aarhus Week Regatta 2022 er tirsdag den 23. august, mens Sailors Dinner kan tilkøbes frem til den 29. august 2022. Læs mere i Notice of Race.

Program for weekendens sociale aktiviteter

Lørdag

Kl. 8.00-9.30: morgenmad og smør-selv frokost

Kl. 16.00-18.00: moleøl + pølser

Kl. 18.00: Sailors-dinner efterfulgt af oplæg med Claus Høj kl. 19.30*

Søndag

Kl. 8.00-9.30: morgenmad og smør-selv frokost

Kl. 16.00-18.00: moleøl + pølser

*Efter Sailors-dinner lørdag d. 3 september holder Claus Høj et oplæg kl. 19.30, hvor han i levende vendinger og billedlige beskrivelser fortæller om, hvordan teamet forbereder sig til et stævne og ligeledes om deres performance, når sejladserne er i gang.

Se mere om program og stævne i Sailing Aarhus Week Regattas Notice of Race her.

Kommer..