Sailing Aarhus Week Regatta 2020

Sailing Aarhus Week Regatta 2020

Sailing Aarhus Week Regatta, tidligere Aarhus Festuge Cup, er et åbent festuge-stævne for joller, kølbåde og øvrige standard- og klassebåde i forbindelse med Sailing Aarhus Week og Aarhus Festuge. I år afvikles sejlerfesten på Aarhusbugten fra den 5. til 6. september 2020.

Trods aflysningen af Aarhus Festuge og samtlige landaktiviteter under Sailing Aarhus Week 2020 gennemføres Sailing Aarhus Week Regatta fortsat på ansvarlig vis efter alle gældende regler og corona-reningslinjer ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

I år inviteres joller i Contender-, Wayfarer- (DS-DM), 505-, OK- og Moth-klassen, kølbåde i H-båds-, Folkebåds- (JM), Albin Express-, Scan-kap 99, Luffe 37 (klassemesterskab) og Spækhugger-klassen.

På grund af samfundssituationen er tilmeldingen til Sailing Aarhus Week Regatta åben indtil 5. september, hvilket giver mulighed for at tilmelde sig med kort varsel. 2020 er et specielt år, og derfor skal der tages forbehold for ændringer i forhold til afviklingen af stævnet. Bl.a. har vi af sikkerhedsmæssige årsager sløjfet al bespisning med undtagelse af regatta dinner lørdag aften. Vi opdaterer løbende alle deltagere om ændringer pr. mail.

Med ovenstående in mente glæder vi os til at byde alle deltagere på tværs af klasserne velkommen til Sailing Aarhus Week Regatta 2020 fra den 5.-6. september.

Sailing Aarhus Week Regatta 2020 er støttet af:

Vinoble sponsor
Fishermans friend sponsor
Sydbank logo
Præmierne er blandt andet sponsoreret af:

 

VINPUSHERENS AARHUS Ø VINKLUB
Vinklubben for alle vininteresserede på Aarhus Ø med vinsmagninger, eksklusive events, månedskasser og masser af gode tilbud.

 

Læs mere om Aarhus’ mest velassorterede vinhandel her vinpusheren.dk