Sailing Aarhus Navigators

Nyt eksklusivt netværk

Sailing Aarhus Navigators

I september 2020 lancerede vi Sailing Aarhus Navigators ved et uformelt kick-off-møde i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvor man kunne møde besætningen bag: direktør for Sailing Aarhus Jon Koch Hansen, udviklingschef Susanne Hoeck samt superiværksætter, sejlsportsfanatiker og direktør Kim Christensen.

Gik du glip af mødet, og er du interesseret i at vide mere om Sailing Aarhus Navigators, kan du kontakte Jon Koch Hansen på mail: jon@sailing-aarhus eller på tlf.: 27 14 18 02

Hvad er Sailing Aarhus Navigators?

KONCEPTET ER ENKELT: Sailing Aarhus Navigators mødes til inspirerende morgenmøder med indspark fra spændende erhvervs- og eliteidrætsfolk seks gange om året. Møderne finder sted i Aarhus Internationale Sejlsportscenter kl. 8.00-10.00 og er med forplejning.

Du skal blot bidrage med dit nærvær og nysgerrighed og have lyst til at udvikle dit professionelle netværk i en tid, hvor alt er i forandring.

DÉT FÅR DU:

 • Seks professionelle netværksmøder om året
 • VIP-arrangementer ved egne internationale og nationale sejlsportsevents i Aarhus
 • Adgang til verdens bedste sejlere og uventede oplevelser både på vandet og på land

PROGRAM 2020:

Torsdag den 22/10: Bag kulisserne ved megaeventet The Ocean Race med oplæg af SailGP-skipper Nicolai Sehested og eventkonsulent ved Sport Event Danmark, Frederik Munk. Hør de gode historier fra havet og oplev smagen af saltvand og hårdt arbejde.

Torsdag den 5/11: Hør om vejen til Tokyo 2020 med de OL-kvalificerede 49erFX-sejlere Ida Marie Baad og Marie Thusgaard. De to unge, aarhusianske kvinder har kæmpet mod såvel konkurrenter som corona, men fortsætter den målrettede indsats mod OL 2021.

Torsdag den 3/12: Sejlsport og forretningsstrategi – fra startup til succes. Mød sejlsportsfanatikeren og superiværksætteren, direktør Kim Christensen, der er en af de to medstiftere bag Advansor – den førende producent af bæredygtige køleanlæg. Virksomheden blev solgt til en børsnoteret amerikansk mastodont i 2011, og ildsjælen bag har netop iværksat endnu et innovativt, bæredygtigt forretningsprojekt.

Netværksmøderne faciliteres af Susanne Hoeck, udviklingschef i Sailing Aarhus og Venue Manager Tokyo2020. Susanne etablerede i 2006 et professionelt ledernetværk for 500 virksomheder, som hun solgte i 2014. Sidenhen har hun haft lederstillinger i ind- og udland.

 

 

BEMÆRK: CORONASIKRET NETVÆRK – ALLE MØDER GENNEMFØRES

 

HVEM ER DE ANDRE?

Sailing Aarhus Navigators er for alle uanset branche og faglige interesser, og du vil således blive en del af et bredt, professionelt netværk med mulighed for at skabe helt nye relationer, få ny indsigt og interessant sparring.

Netværket er begrænset til 26 medlemmer. Pr. 1. september er der ni medlemmer fra følgende virksomheder påmønstret som en del af crewet:

 • GP Covers
 • Holst Advokater
 • Trævarefabrikkernes Udsalg
 • Gorrissen Federspiel
 • Cabinet Systems A/S
 • Green-Label A/S
 • Rodkjær Event
 • Commerze IT
 • AND BEYOND ApS

OBS.: Sailing Aarhus Navigators er også for ‘landkrabber’ og kræver ikke kendskab til sejlsport!

HVAD KOSTER DET?

Du kan enten melde dig ind som privatperson, som medarbejder eller som virksomhed.

Medlemsskabet koster årligt 11.500 kr. for netværkssæsonen, der løber fra 1. august 2020 til 31. juli 2021 med seks netværksmøder fordelt mellem tre i 2020 og tre i 2021.

Du deltager gratis i VIP-aktiviteterne, hvor der i nogle tilfælde kan medbringes en gæst. Der kan også være mulighed for at tilvælge ekstra fornøjelser eller særligt udfordrende aktiviteter alt efter, hvad der måtte ske i det uforudsigelige farvand omkring os.

 

 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller kommentarer til Sailing Aarhus, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vil du høre mere om Sailing Aarhus’ netværk så kontakt:

Jon Koch Hansen

Direktør

Telefon

+45 27141802

Email

jon@sailing-aarhus.dk