Sailing Aarhus Navigators

Nyt eksklusivt netværk

Sailing Aarhus Navigators

trænger dit professionelle netværk til en saltvandsindsprøjtning? 

Sailing Aarhus Navigators er et nyt, eksklusivt, fagligt netværk med base i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø.

Sailing Aarhus Navigators er for dig, der ikke vil nøjes med virtuelle bekendtskaber, men ønsker at udvikle dit professionelle netværk med indspark fra topaktuelle erhvervs- og eliteidrætsfolk. Det sker ved seks årlige morgenmøder, sociale VIP-arrangementer i forbindelse med store nationale og internationale sejlsportsevents i Aarhus, nytårskur og overraskelser på land og på vand. Og med indlagt garanti for, at Covid-19 ikke spænder ben undervejs.

Du skal blot bidrage med din nysgerrighed og have lyst til at udvikle dit professionelle netværk i en tid, hvor alt er i forandring.

det får du
 • Seks årlige netværksmøder med topaktuelle indlægsholdere
 • Gratis VIP-arrangementer og networking ved internationale og nationale sejlsportsevents i Aarhus
 • Adgang til verdens bedste sejlere og uventede oplevelser både på vandet og på land
netværkskalender 2020

Torsdag 22.10 kl. 8.00-10.00: Power & Profit!
Kom med bag kulisserne for megaeventet Sail GP, der kan opleves i Aarhus i 2021. Mød den danske Sail GP-skipper Nicolai Sehested, og få indblik i strategien bag vejen til sejr og de kommercielle interesser, der er en del af gamet.
Tilmeld dig  netværksmødet her:

https://navigators.nemtilmeld.dk/

Begrænset antal pladser. Første netværksmøde er gratis for alle. 

Torsdag 5.11 kl. 8.00-10.00: Corona Kick Back – om strategi, ledelse og troen på tilfældigheder
Mød Henrik Ørholst, erhvervskommentator på TV2 Danmark og Mandag Morgen, hvor han stiller skarpt på dansk og internationalt erhvervsliv.  Henrik er også forfatter til ’GURU de 20 største ledelseseksperter’, og ikke mindst en bramfri meningshaver. Vær beredt på en frugtbar dialog og få svar på, hvorfor netværk er vigtigt.

Torsdag 3.12 kl. 8.00-10.00: Sejlsport og forretningsstrategi – to veje til succes
Jonas Warrer har prøvet det før. At kæmpe sig til OL i 2008 og tage guldet med hjem i en legendarisk finalesejlads. Få indblik i opløbet til OL i Tokyo 2021. Mød også sejlsportsfanatikeren og superiværksætteren, direktør Kim Christensen, medstifter af Advansor, der blev solgt til en børsnoteret amerikansk virksomhed i 2011. Hør mere om ildsjælens seneste innovative projekt, og bliv inspireret af hans vej fra startup til forretningssucces.

Netværksmøderne faciliteres af Susanne Hoeck, udviklingschef i Sailing Aarhus og Venue Manager Tokyo2020. Susanne etablerede i 2006 ledernetværket Exenet for 500 virksomheder, som hun solgte i 2014. Siden har hun haft lederstillinger i ind- og udland.

COvid-19 SIKRET NETVÆRK – ALLE MØDER GENNEMFØRES

hvem er de andre?

Sailing Aarhus Navigators er for alle uanset branche og faglige interesser, og du vil således blive en del af et bredt, professionelt netværk med mulighed for at skabe helt nye relationer, få ny indsigt og interessant sparring.

Netværket er begrænset til 30 medlemmer. Pr. 1. oktober er der ni medlemmer fra følgende virksomheder::

 • GP Sails
 • Holst Advokater
 • Trævarefabrikernes Udsalg
 • Gorrissen Federspiel
 • Cabinet Systems A/S
 • Green-Label A/S
 • Rodkjær Event
 • Commerze IT
 • AND BEYOND ApS

OBS: Sailing Aarhus Navigators kræver ikke kendskab til sejlsport!

hvad koster det?

Du kan enten melde dig ind som privatperson, som medarbejder eller som virksomhed.

Medlemsskabet er personligt og koster 11.500 kr. om året. Dog 10.500 kr. i årsforløbet 2020/2021, da første netværksmøde er gratis. Beløbet er momsfrit.

Netværksmøderne er for medlemmer, ved de sociale arrangementer og de udvalgte VIP events (se 2021 kalender nedenfor), vil det være muligt at invitere gæster. Første årsforløb løber til 31. juli 2021 med seks netværksmøder, tre i 2020 og tre i 2021.

Du deltager gratis i VIP-aktiviteterne, og der vil også være mulighed for at tilvælge ekstra fornøjelser eller særligt udfordrende aktiviteter, der afvikles med Sailing Aarhus’ samarbejdspartnere.

 

VIP EVENT PROGRAM 2021

Vil du høre mere om Sailing Aarhus Navigators, så kontakt:

susanne hoeck

Udviklingschef

Telefon

+45 2629 3510

Email

sus@sailing-aarhus.dk