25-årige Nicolai Pedersen er ny eventpraktikant i Sailing Aarhus. Nicolai studerer Sport Management på UCN og skal bidrage til afviklingen af blandt andet Aarhus Ø-stafetten og EM i 49er, 49erFX & Nacra 17 som del af afslutningen på sin uddannelse.

Et spændende virksomhedsbesøg med Professionshøjskolen UCN i efteråret blev afgørende for, at Nicolai Pedersen i foråret valgte Sailing Aarhus som sit fortrukne praktiksted. Den 1. juni startede den 25-årige Sport Management-studerende hos Sailing Aarhus, hvor han får lov at kaste sig over Aarhus Ø-stafetten, EM og Sailing Aarhus Week blandt andet.

Det bekommer den arbejdsomme midt- og østjyde godt, for han er nemlig ikke meget for at sidde stille for længe ad gangen, fortæller han:

– Jeg ser frem til en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. Jeg trives med, at dagene ikke er ens. Jeg er ikke god til at sidde stille, så jeg glæder mig til at få tildelt ansvar og lære en masse nyt, fastslår Nicolai Pedersen og tilføjer:

– Jeg har stor interesse for sport, herunder løb, fodbold og cykling. Sejlsport er en ny idrætsgren for mig at arbejde med. Det er et bevidst valg, da jeg gerne vil tilegne mig ny viden om noget, jeg ikke kender så meget til på forhånd.

Passer godt ind i Sailing Aarhus-teamet

Nicolai Pedersen ser sig selv som arbejdsom, struktureret og udadvendt, og det bliver der i høj grad brug for over sommeren, hvor der venter flere krævende events, forklarer Jon Koch Hansen, der er direktør i Sailing Aarhus.

– Nicolai starter hos os på et rigtig godt tidspunkt, da vi går en meget travl periode i møde. Vi har haft rigtig gode erfaringer med praktikanter her hos os, og heldigvis har de også været glade for at være hos os.

– Nicolai er i gang med samme uddannelse som både Søren og jeg selv har, så han skal nok passe rigtig godt ind i vores team. Der er højt til loftet i vores lille organisation, og der er ikke langt fra idé til handling. Det vil Nicolai også komme til at mærke i sin tid hos hos, afslutter Jon Koch Hansen.

Nicolai Pedersen bor i Aarhus, er især glad for fodbold og holder med det engelske fodboldhold Liverpool FC. Nicolai går heller ikke af vejen for en god film og har klassikeren ’Forrest Gump’ som sin fortrukne. Efter endt praktik i Sailing Aarhus skal Nicolai færdiggøre sin uddannelse med en bacheloropgave om Sailing Aarhus.

Foto: Privat