Sailing Aarhus Business Cup 2020

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer
Tilmelding

Sailing Aarhus
Business Cup 

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer

 

Mærk suset, styrk relationerne og del grinene i bølgeskvulp og vandsprøjt, når Sailing Aarhus og DKsejlsport i samarbejde inviterer dig og dine kollegaer til firmafest på vandet. Sailing Aarhus Business Cup 2020 finder sted torsdag den 3. september i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og byder på masser af actionfyldt kapsejlads på vand og kollegahygge på land.

Der bliver rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne mellem dig og dine kollegaer i de hurtige Match28-både. Efter grundig introduktion til sejladsen får du og dine kollegaer lov at fordele rollerne og styre båden på egen hånd – dog med en rutineret instruktør ved jeres side. Her bliver samarbejde og kommunikation for alvor belønnet.

Der sejles flere heats mod andre firmaer og/eller kollegaer, og efter kapsejladserne disker vi op med en lækker grillmenu, molebajere og tid til at fordøje strabadserne til søs med dine kollegaer i hyggelige omgivelser og med udsigt over Aarhusbugten.

Hvem kan være med?

Sailing Aarhus Business Cup er for alle, der har lyst til at udfordre samarbejdsevnerne på vandet med deres kollegaer. Det er ikke en forudsætning at have sejlet før. I hver båd er der plads til fem deltagere, der assisteres af en erfaren instruktør fra DKsejlsport.

OBS. I tilfælde af mange tilmeldinger sejler vi i to afdelinger – en før og efter spisning. Bl.a. for at undgå pres på banen og i forplejningområdet samt for at imødekomme regeringens COVID-19-retningslinjer på bedst mulige vis.

PROGRAM

Kl. 16.30 – 17.00

Introduktion i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Kl. 17.00 – 19.00

Kapsejlads på vandet

Kl. 19.00 – 21.00

Spisning, molebajer og præmieoverrækkelse

Kl. 21.00

Tak for i aften

Dato: 3. september 2020

Lokation: Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80, 8000 Aarhus C.

Antal pr. båd: 4-5 personer

Pris: 995 kr. ekskl. moms pr. person

Tilmelding: www.sportstiming.dk/event/7492

Bemærk: Vi har naturligvis taget forbehold for samfundssituationen og følger myndighedernes restriktioner. Der kan derfor være ændringer i programmet som følge heraf. I tilfælde af aflysning refunderer vi selvfølgelig deltagergebyret.