Sailing Aarhus Business Cup 2020

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer
Tilmelding

Sailing Aarhus
Business Cup 

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer

Mærk suset, styrk relationerne og del grinene, når Sailing Aarhus og DKsejlsport i samarbejde inviterer dig og dine kollegaer til sjov firmafest på vandet. Sailing Aarhus Business Cup 2020 finder sted torsdag den 3. september i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og byder på masser af actionfyldt kapsejlads på vand og kollegahygge på land.

Det bliver en aften med rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne mellem dig og dine kollegaer i hurtige matchrace-både. Selvfølgelig efter grundig introduktion til sejladsen, så alle kan være med uden at blive nervøse for at havne på dybt vand.

Efter kapsejladserne mod de andre firmaer disker vi op med lækker grillmad, molebajer og tid til at fordøje strabadserne til søs med dine kollegaer i hyggelige omgivelser og med udsigt over Aarhusbugten.

Hvem kan være med?

Sailing Aarhus Business Cup er for alle, der har lyst til at udfordre samarbejdsevnerne på vandet med deres kollegaer. Det er ikke en forudsætning at have sejlet før. I hver båd er der plads til fem deltagere, der assisteres af en erfaren instruktør fra DKsejlsport ombord.

PROGRAM

Kl. 16.30 – 17.00

Introduktion i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Kl. 17.00 – 19.00

Kapsejlads på vandet

Kl. 19.00 – 21.00

Spisning, molebajer og præmieoverrækkelse

Kl. 21.00

Tak for i aften

Dato: 3. september 2020

Lokation: Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80, 8000 Aarhus C.

Antal pr. båd: 4-5 personer

Pris: 995 kr. ekskl. moms pr. person

Tilmelding: www.sportstiming.dk/event/7492

Bemærk: Vi har naturligvis taget forbehold for samfundssituationen og følger myndighedernes restriktioner. Der kan derfor være ændringer i programmet som følge heraf. I tilfælde af aflysning refunderer vi selvfølgelig deltagergebyret.