Sailing Aarhus Business Cup 2022

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer
Tilmelding

Nedtælling til Sailing Aarhus Business Cup 2022

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sailing Aarhus
Business Cup 2022

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer

 

Mærk suset, styrk relationerne og del grinene i bølgeskvulp og vandsprøjt, når Sailing Aarhus og DKsejlsport i samarbejde inviterer dig og dine kollegaer til firmafest på vandet. Sailing Aarhus Business Cup 2022 finder sted torsdag den 1. september i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og byder på masser af actionfyldt kapsejlads på vand og kollegahygge på land.

Der bliver rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne mellem dig og dine kollegaer i de hurtige J70’er-både. Efter grundig introduktion til sejladsen får du og dine kollegaer lov at fordele rollerne og styre båden på egen hånd – med en rutineret instruktør ved jeres side. Her bliver samarbejde og kommunikation for alvor belønnet.

Der sejles flere heats mod andre firmaer og/eller kollegaer, og efter kapsejladserne disker vi op med lækker mad, mens der både før, under og efter sejladsen er snacks og drikkevarer inkluderet. Der tages selvfølgelig holdfoto og billeder på dagen, så du og dine kollegaer får dejlige minder om en forhåbentlig fantastisk dag på Aarhusbugten.

Hvem kan være med?

Sailing Aarhus Business Cup er for alle, der har lyst til at udfordre samarbejdsevnerne på vandet med deres kollegaer. Det er ikke en forudsætning at have sejlet før. I hver båd er der plads til fem deltagere, der assisteres af en erfaren instruktør fra DKsejlsport.

Det hele er naturligvis tilrettelagt i fuld overensstemmelse med regeringens COVID-19-retningslinjer, hvorfor der kan ske ændringer i programmet undervejs.

PROGRAM

Kl. 16.00 – 16.30

Velkomst og introduktion i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Kl. 16.30 – 20.30

 Kapsejlads på vandet efter et professionelt cup-system samt spisning.

Kl. 20.30 – 21.00

Fælles præmieoverrækkelse

Kl. 21.00

Tak for i aften

Dato: 1. september 2022

Lokation: Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80, 8000 Aarhus C.

Antal pr. båd: Vi anbefaler 4 personer pr. hold

Pris: 3.999,00 DKK ekskl. moms + gebyr pr. hold

Tilmelding: Klik her for tilmelding