Pedersen & Nielsen Automobilforretning og Volvo har i de seneste år været loyal partner for Sailing Aarhus. Efter et – med sejlsportsbriller – begivenhedsrigt år 2018 med afvikling af store events og tættere samarbejde har det været naturligt at forlænge sponsoratet, lyder det fra parterne.

2018 har ikke været et kedeligt år for sejlsportsinteresserede i Aarhus – tværtimod. Et vellykket VM og Volvo Ocean Race ’fly by’ var blandt årets højdepunkter, og det har ikke gjort Sailing Aarhus mindre attraktiv som samarbejdspartner.

Sailing Aarhus oplever dog ikke kun ny interesse, for nu har en af de trofaste partnere, nemlig Pedersen & Nielsen samt Volvo Danmark, sagt ’ja’ til at forlænge aftalen endnu en gang.

”Det er kun naturligt for os at fortsætte det gode samarbejde, vi har haft. Det er vores mange erfaringer fra flere års partnerskab, der bekræfter os i, at Sailing Aarhus’ initiativer er vigtige at støtte op om,” fortæller Morten Holst Nielsen, forretningschef for Pedersen & Nielsen, og uddyber:

”Sidste år høstede vi frugterne af det positive samarbejde med et velafviklet VM i sejlsport og Volvo Ocean Race ’fly by’, og det gav os en stor oplevelse og en god eksponeringsmulighed. Det var fedt at se så mange ildsjæle og frivillige kræfter involveret i events af den kaliber, og den opbakning tilbagebetaler vi gerne med støtte til alt fra lokale optimiststævner til de store events.”

Spændende fremtid med nye initiativer

Glæden ved det tætte samarbejde er gengældt hos Sailing Aarhus, som også erklærer sig godt tilfreds med forlængelsen af aftalen.

”Partnerskabet mellem Sailing Aarhus, Volvo Danmark og Pedersen & Nielsen har stået på i mange år, og det betyder meget for os, at vores faste sponsorer endnu en gang forlænger deres aftale med os. Det skaber tillid og stabilitet omkring Sailing Aarhus, hvilket er vigtigt for os,” siger Jon Koch Hansen, direktør for Sailing Aarhus.

”Volvo og Pedersen & Nielsen var en stor del af sommerens Volvo Ocean Race ’fly by’, og med de kommende events vi har i støbeskeen, går vi virkelig en spændende fremtid i møde,” afslutter han.

”Vi ved, at der arbejdes på mange nye initiativer i sejlsportsregi, og vi er med på den lange bane,” lyder det fra Morten Holst Nielsen og Pedersen & Nielsen, der i samarbejde med Volvo Danmark har tradition for at støtte sejlsporten.