Pantaenius har gennem en årrække været loyal samarbejdspartner for Sailing Aarhus. Nu har bådforsikringsselskabet valgt at forlænge samarbejdet med to år yderligere, og det vækker stor glæde hos Sailing Aarhus.

For ganske nylig annoncerede Sailing Aarhus, at Pedersen & Nielsen Automobilforretning og Volvo Danmark forlænger partnerskabet. Nu er endnu en forlængelse med en af Sailing Aarhus’ trofaste partnere i hus.

Således har Pantaenius Bådforsikring netop forlænget sponsoraftalen med to år yderligere, hvilket vækker stor tilfredsheds hos Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen:

”At Pantaenius vælger at forlænge deres partnerskabsaftale med os, betyder naturligvis meget for os. Vi er stadig ved at skabe rammerne omkring det ’nye’ Sailing Aarhus, og i den proces har det stor betydning for os at have gode og inspirerende samarbejdspartnere med ombord, som matcher det arbejde og de værdier, vi gerne vil være kendt for,” fortæller Jon Koch Hansen.

”Vi ser virkelig frem til det fortsatte samarbejde i de kommende to år, hvor vi blandt andet sammen med Pantaenius vil have fokus på at skabe spændende medlemsarrangementer for klubberne under Sailing Aarhus,” slutter Jon Koch Hansen.

Sailing Aarhus sætter dansk sejlsport på verdenskortet

Med store sejlsportsevents som bl.a. VM i sejlsport og Volvo Ocean Race ’fly by’ har Sailing Aarhus gjort god reklame for dansk sejlsport på den internationale scene, og det er også én af hovedårsagerne til, at Pantaenius vælger at forlænge, lyder det:

”Vi har forlænget vores nu mangeårige samarbejde, fordi vi mener, at det arbejde, Sailing Aarhus laver, er vigtigt og sætter dansk sejlsport på verdenskortet. Med vores støtte håber vi, at vi kan hjælpe Sailing Aarhus med at få gjort yderligere opmærksom på, hvilken herlig sport vandsport er,” fortæller Gert Toft, som er Managing Director hos Pantaenius.

I skrivende stund arbejdes der benhårdt i kulissen på flere spændende initiativer, som skal cementere Aarhus som sejlsportsby. Det vil offentligheden snart høre mere om, lover Jon Koch Hansen.