Anne Sophie Christensen er tilbage i Sailing Aarhus fra midt-februar. Hun er et velkendt ansigt i det aarhusianske sejlsportsmiljø, og så har hun et stort ønske om at bringe klubberne og Sailing Aarhus tættere på hinanden. Sophie skal udover at styrke klubsamarbejdet være med til at hæve kvaliteten af foreningens events.

Sailing Aarhus har sikret sig endnu en stærk sejlsportsprofil. Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i foreningen og bliver dermed den anden tilføjelse til Sailing Aarhus siden årsskiftet.

Mange kender sikkert Sophie og resten af hendes sejlsportsglade familie fra dagligdagen i klubberne, som hun alle har repræsenteret, siden hun var barn. Udover at være aktiv sejler har Sophie ydet et frivilligt arbejde på klubniveau med bl.a. ungdomssejlads, stævneleder og træningslejre, ligesom hun var en vigtig del af VM-holdet i 2018. Nu bliver det så Sailing Aarhus, der får glæde af Sophies enorme netværk, viden og drive, fortæller en glad direktør for Sailing Aarhus:

– Det er endnu en fantastisk forstærkning til vores lille organisation. Anne Sophie besidder en erhvervsmæssig erfaring, der kan skubbe Sailing Aarhus i en helt ny retning, og så har hun en værdifuld sejlsportsviden. Sophie vil bl.a. fungere som klubkoordinator og skal være med til at styrke samarbejdet mellem klubberne og Sailing Aarhus, hvilket bliver et vigtigt indsatsområde for os i år, siger Jon Koch Hansen.

Vil betale tilbage til sejlsporten

Anne Sophie Christensen kommer til at samarbejde med Sailing Aarhus’ nyudnævnte regatta manager Per Hjerrild og Jens Villumsen på eventplanlægningsdelen. Førstnævnte kender hun fra VM, hvor de ifølge Sophie selv supplerede hinanden rigtigt godt.

– Jeg vil gerne give noget af det tilbage til sejlsporten, som jeg selv har fået. Jeg brænder for at arbejde på tværs af klubberne, men ved, at der medfølger visse udfordringer. Dem skal vi sammen forsøge at løse. Det, tror jeg, er nemmere, når man kender folk i alle klubberne, og så har Jon samlet et stærkt team, som skaber et godt udgangspunkt for at udvikle Sailing Aarhus, fortæller Anne Sophie Christensen.

Anne Sophie Christensen fordeler arbejdstiden mellem Sailing Aarhus og sit selvstændige virke. I 22 år var Sophie ansat hos Mærsk, hvor hun bl.a. arbejdede med projektledelse og effektivisering. Privat har hun to børn med Kim Christensen, som også er ivrig sejler og del af Sailing Aarhus’ ambassadørnetværk ’Sailing Aarhus Ambassadors’.