I det nye år samler Sailing Aarhus sponsorer, samarbejdspartnere og folk med lyst til at udvikle sejlsporten i et helt nyt ambassadørnetværk – og du kan være med! Netværket, der bl.a. lokker med sjove aktiviteter og spændende foredrag, kommer til at fungere som en slags tænketank og skal give foreningen et løft til gavn for sejlsporten i Aarhus.

Brænder du for sejlsport, og kunne du tænke dig at være med til at træffe store beslutninger om sejlsportens fremtid i Aarhus? Ja, så er Sailing Aarhus’ nye initiativ – netværket ’Sailing Aarhus Ambassadors’ måske noget for dig.

Ambassadørnetværket, der ser dagens lys fra 2020, tager naturligvis afsæt i sejlsporten og i Aarhusbugten, som netværket får til opgave at udvikle og fremtidssikre, forklarer Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen.

”Som en del af Sailing Aarhus Ambassadors kan man være med til at sikre fremtiden for en ny generation af sejlere. Vi ser vores netværk som et partnerskab, hvor vi sammen med deltagerne diskuterer relevante emner inden for det aarhusianske sejlermiljø, sejlklubberne og Sailing Aarhus. Vi ønsker at involvere og engagere, og som deltager skal man være med til at skabe sejlerglæde på bugten,” fortæller Jon Koch Hansen.

Mød nogle af Danmarks bedste sejlere

Det nye netværk byder på seks spændende arrangementer i 2020 og kommer til at tælle 15 dedikerede personer. Heraf er halvdelen af pladserne allerede afsat.

2020-programmet står blandt andet på spændende oplæg fra verdens bedste sejler, Anne-Marie Rindom, den dobbelte Ocean Race-deltager Nicolai Sehested samt sportsøkonomen Kenneth Cortsen, der vil belyse nogle af sportens kommercielle muligheder.

”Nøgleordene for vores deltagere bliver værdi, udvikling og fortrolighed. Arrangementerne afvikles med udgangspunkt i sejlsporten og bugten, og de kommende arrangementer bliver en tredeling af sociale aktiviteter, netværk og workshops. Det er vigtigt, at deltagerne kan styrke og udbygge deres relationer,” siger Jon Koch Hansen, som lover, at det bliver sjovt og lærerigt at være en del af Sailing Aarhus Ambassadors.

Netværket er en slags sponsornetværk og består i skrivende stund mest af erhvervsleder på CEO-niveau. Det er dog ikke et krav. Kunne du tænke dig at blive en del af ambassadørnetværket, eller er du nysgerrig efter at få mere at vide, så kan du fange Jon Koch Hansen på 27 14 18 02 eller jon@sailing-aarhus.dk.

Se også mere information på www.sailing-aarhus.dk/saa-ambassadors/.