Meget er sket hos Sailing Aarhus i de seneste seks måneder.

Organisationen, der i maj 2018 skiftede ud på både direktør- og formandsposten, har fået ny vind i sejlene. Tirsdag den 26. februar har Sailing Aarhus præsenteret en ny hovedpartner, i form af virksomhedsfællesskabet officelab, der til dagligt holder til i Lystrup. ”Vi kan næsten ikke få armene ned, og jeg er enormt stolt over at kunne præsentere officelab som vores nye hovedpartner” siger direktør Jon Koch Hansen. ”officelab bliver en aktiv partner i den kommende udvikling af Sailing Aarhus, og det åbner op for nogle helt nye muligheder som århusianerne vil få stor glæde af” siger han. ”Vi har i den seneste tid arbejdet meget hårdt på at finde den rigtige partner til Sailing Aarhus, og med officelab ombord, kan vi virkelig fokusere på at lave nogle spændende og folkelige events, der samler århusianske omkring bugten, slutter Jon Koch Hansen af.

Ny hovedpartner bakker op omkring udviklingen af sejlsporten

Virksomhedsfællesskabet officelab, der huser over 200 virksomheder på adressen i Lystrup, bakker i høj grad op om at udvikle aktiviteterne og fællesskab på vandet. Og selvom officelab til dagligt beskæftiger sig med det fysiske fællesskab og videndeling mellem virksomheder, så har sejlsporten stor betydning for officelabs direktør og stifter, Christoffer Broberg Flintholm:

Sejlsport har fulgt mig det meste af livet. Fra at have sejlet på eliteplan som ung til i dag, hvor min familie og jeg nyder de danske somre ombord på vores båd. Det nære samvær og de store naturoplevelser repræsenterer livskvalitet for mig. Og så går partnerskabet hånd i hånd med vores visioner hos officelab. Den tillid og samarbejdsvilje det kræver af et mandskab at sejle en båd kan overføres direkte til vores ønske om at skabe grobund for kompetencedeling og tætte relationer mellem virksomheder og individer.

Det nye partnerskab har en treårig løbetid, og der er lagt op til at officelab skal tage aktiv del i udviklingen af nye projekter og events. Hos Christoffer Broberg Flintholm er der glæde at spore omkring det forestående samarbejde: “Vi har store forventninger til partnerskabet med Sailing Aarhus, der er funderet i et fælles værdisæt og ønske om at sætte både officelab og den århusianske bugt på landkortet. Gennem en række ambitiøse fælles events ser vi frem til sammen at sprede glæden ved de unikke oplevelser på vandet.” slutter Christoffer Broberg Flintholm af.

Sailing Aarhus vil inden for den nærmeste fremtid i forlængelse af samarbejdet præsentere nye events, der skal udbrede kendskabet til bugten, sejlsporten og fællesskabet på vandet.