Sailing Aarhus har som bekendt fået ny formand i Søren Harmsen fra Marselisborg Sejlklub. Derudover er der lavet to udskiftninger i bestyrelsen, der kort før rokaden blev fotograferet i nyt, bæredygtigt sejlertøj fra samarbejdspartner Helly Hansen. Desværre uden nytiltrådte Mogens Petersen fra Kaløvig og René Vester fra Aarhus Sejlklub i billedet.

Sailing Aarhus har i foråret lavet flere rokader i bestyrelsen. Peter C. Nielsen træder tilbage og overlader formandsposten til Søren Harmsen, mens Mogens Petersen fra Kaløvig Bådelaug og René Vester fra Aarhus Sejlklub er nye ansigter i bestyrelsen. Dermed ser bestyrelsen i Sailing Aarhus således ud:

Søren Harmsen, Formand og fra Marselisborg Sejlklub

Oluf Grønkjær, Næstformand og fra Kaløvig Bådelaug

Asger Christiansen, Kasserer og fra Marselisborg Sejlklub

Allan Tambo, Århus Windsurfing Klub

Mette Rostgaard, Sejlklubben Bugten

Preben Huvendick, Sejlklubben Bugten

Kenneth Meier, Aarhus Sejlklub

Mogens Petersen, NY – Kaløvig Bådelaug

René Vester, NY – Aarhus Sejlklub

Ud træder Peter C. Nielsen fra Aarhus Sejlklub og Mads Hauge fra Kaløvig Bådelaug

Nyt bæredygtigt sejlertøj til bestyrelse og medarbejdere

Kort før rokaden blev bestyrelsen foreviget af Sailing Aarhus-fotograf Peter Brøgger, hvilket desværre blev uden de to nytilkomne. På billedet ses det meste af bestyrelsen – fra venstre mod højre er det: Christina Læbel (eventkoordinator, Sailing Aarhus), Kenneth Meier (Aarhus), Jon Koch Hansen (direktør, Sailing Aarhus), Oluf Grønkjær (Kaløvig), Søren Harmsen (Marselisborg), Asger Christiansen (Marselisborg) og Mette Rostgaard (Bugten).

Bæredygtighed er på mode, men bæredygtig produktion kræver omstilling af forretning, adfærd og kultur. Derfor er det også en af outdoor-branchens største forretningsudfordringer. Det er dog en udfordring, norske Helly Hansen tager alvorligt, og det har resulteret i udviklingen af en ny serie sejlertøj, hvor mindst 50 pct. af materialet er fremstillet af gamle fiskegarn og plast opsamlet fra havet.

Den nye bæredygtige linje matcher perfekt til Sailing Aarhus, som også har bæredygtighed på agendaen, når der indgås partnerskaber og laves events. Derfor var det oplagt at udnytte den gode relation til den flerårige samarbejdspartner Helly Hansen og sikre, at medarbejdere og bestyrelsen fremover er iklædt den nye Skagen Offshore Jacket.

Skagen Offshore Jacket er allerede anerkendt for det innovative design og materialevalg, hvor jakken har modtaget en German Design Award i kategorien ’Excellent Product Design’. Begrundelsen lød: ’høj funktionalitet med tidløst, sporty og elegant look. Den giver beskyttelse med vand og vind og opfylder alle kravene til en moderne og yderst funktionel sejlerjakke ned til mindste detalje’.

Tekst: Britta Lindstrøm, Helly Hansen, og Jannik Friis

Foto: Peter Brøgger – Sejlsportsfoto