26-årige Emma Stær Simensen forstærker Sailing Aarhus-teamet i en rolle som event- og marketingkoordinator frem mod højsæsonen, der tæller intet mindre end 14 små og større events. Emma tiltrådte i begyndelsen af april og vil være at finde i Sailing Aarhus som minimum til september 2021 i praktik og løntilskud.

Efter mere end et års eventtørke, bortset fra få aktiviteter på vandet, lysner det igen. Store Bededag tager Sailing Aarhus nemlig hul på sæsonen, når Aarhus Foiling Days 2021 bliver årets allerførste event. Derefter venter en lille eventpause, inden årets øvrige ligger som perler på en snor fra juli til september.

Derfor kan Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen glæde sig over tiltrængt assistance fra Emma Stær Simensen, der fra april er blevet ansat i en praktik- og løntilskudsstilling frem til september:

– Emma kommer med værdifuld erfaring blandt andet fra sin tid i Aarhus Events, hvor hun spillede en vigtig rolle i koordineringsarbejdet omkring Tall Ships Races forrige år. Hun har erfaring med såvel eventkoordinering som marketingopgaver og understøtter organisationens arbejde på den front, så vi kan optimere aktiviteterne i den kommende travle periode, fortæller Jon Koch Hansen.

Trives i krydsfeltet mellem sport, event og marketing

26-årige Emma Stær Simensen er oprindeligt fra Silkeborg, har boet seks år i Aarhus og har en uddannelsesmæssig baggrund inden for oplevelsesøkonomi og branding marketing. Hun brænder for arbejdet i krydsfeltet mellem marketing, eventkoordinering og sport.

– Selvom jeg ikke har stor erfaring fra sejlsport, har jeg altid haft sporten tæt inde på kroppen. Min bror var elitekajakroer, og derfor fulgte hele familien ham til stævner som OL, EM og VM. Det har givet mig en naturlig interesse for sporten, fortæller Emma Stær Simensen og tilføjer:

– Jeg holder af at arbejde med mennesker, at sætte gang i forskellige ting og binde aktiviteter sammen til unikke oplevelser for folk. Det har jeg erfaring med fra Aarhus Events, men også fra Aarhus Teater, hvor jeg i lang tid har haft et studiejob, fortæller hun.

Emma kommer til at spille en vigtig rolle i flere events, men får et særligt ansvar i forbindelse med Sailing Aarhus Week, Sailing Aarhus Business Cup og SUP Around Aarhus. Derudover kommer hun til at bidrage til at løse marketingopgaver som sociale medier med videre.