fbpx

Sailing Aarhus Ambassadors

Netværksgruppen Sailing Aarhus Ambassadors blev etableret i 2018 og er et sponsorkoncept, hvor erhvervsledere på CEO-niveau mødes seks gange årligt. Formålet med dette netværk er at skabe et forum, hvor værdi, udvikling og fortrolighed er nøgleordene for vores deltagere. De meget unikke netværksarrangementer afvikles med udgangspunkt i sejlsporten og vandet, og er en kombination af sociale arrangementer, netværk og workshops.

Sailing Aarhus Ambassadors bliver set som et partnerskab, hvor vi sammen med deltagerne diskuterer relevante emner inden for det Århusianske sejlsportsmiljø, sejlklubberne og Sailing Aarhus. Vi ønsker at involvere og engagere, og som deltager i dette netværk bliver man en aktiv del af den kommende udvikling, Sailing Aarhus står over for.

Sailing Aarhus Ambassadors er et stærkt netværk bestående af personer med forskellige kompetencer og meget stærke individuelle netværk

NETVÆRKSARRANGEMENTER 2022

19/04

Rundvisning hos Spar Nord

Rundvisning hos Spar Nord og oplæg fra Erling Sørensen om trends i markedet, grønne investeringer og krigens påvirkning på det finansielle marked.

Inkl. Let forplejning

Oplægsholder: Erling Sørensen

Tidsramme: kl. 17.00 – 20.00

Sted: Spar Nord, Ceresbyen 75, 8000 Aarhus

06/05

Mød det Danske sejlerlandshold

Vi møder alle landsholdssejlerne til en lille snak om bl.a. det kommende EM i 49er/FX og Nacra, hvorefter der serveres en let anretning.

Inkl. Let forplejning

Tidsramme: kl. 15.00 – 17.00

Sted: Sejlsportscenteret, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus C

19/05

Skipperlapskovs og en kold

Fællestur til Tunø, vi sejler fra Marselisborg Havn til Tunø, spiser en god frokost på det gamle mejeri og sejler retur.

Inkl. Frokost og drikkevarer

Tidsramme: kl. 10.00 – 16.30

Sted: Marselisborg Havn ved Ishuset kl. 09.55

Juni

Forsmag på The Ocean Race

Vi får en forsmag på det kommende Ocean Race, når Jørn Larsen og Jens Dolmer tager os med på vandet i Triforks VO70er. Triforks båd var den gamle Ericsson 4 som var med i Volvo Ocean Race i 2008-09 udgaven. Senere er den blevet købt af Jørn Larsen og modificeret med to store foils for at skabe ekstra fart.

Inkl. Info følger

Tidsramme: Info følger

Sted: Trifork, Fiskerivej 2h, 8000 Aarhus

08/07

EM i 49er/FX og Nacra

Europamesterskabet vil nærme sig sin afslutning, og der vil være mulighed for at møde sejlerne og følge sejladserne. Der serveres frokost kl. 12.00, og man er velkommen til at blive så længe man vil. VIP´en vil være åben til kl. 18.00.

Inkl. Snacks, frokost og drikke

Tidsramme: kl. 11.30

Sted: Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Formål & værdier

At skabe sejlerglæde i Aarhusbugten

l

Bidrag til Sailing Aarhus udvikling

Sparring til direktøren for Sailing Aarhus om konkrete udfordringer

Dit hjerte banker for sejlsporten og/eller Aarhus bugten

Bidrage med kompetencer, viden og relationer

Socialt sammenhold med bugten som omdrejningspunkt

Unikke oplevelser på og ved vandet

Matchmaking med elitesejlere

Seks årlige tilrettelagte arrangementer

Forretning som undertone

Lære de andre virksomheder og menneskerne bag at kende

Styrke og udbygge relationer

Erfaringsudveksling

Tillid

“Vi ser vores netværk som et partnerskab, hvor vi sammen med deltagerne diskuterer relevante emner inden for det aarhusianske sejlsportsmiljø, sejlklubberne og Sailing Aarhus. Vi ønsker at involvere og engagere, og som deltager i dette netværk bliver man en aktiv del af den kommende udvikling, Sailing Aarhus står over for.”

Jon Koch Hansen

Direktør Sailing Aarhus

Skab sejlerglæde på Aarhusbugten

Networking

Networking er naturligvis en af grundstenene i partner-gruppen Sailing Aarhus Ambassadors, og her bliver der lagt stor vægt på tillid, involvering og engagement.

Aktiviteter

Hos Sailing Aarhus Ambassadors er det vigtigt, at vi møder hinanden gennem aktiviteter, da det ofte får folk til at sænke paraderne. Vi skaber oplevelser på vandet, og det vil vi bevise over for vores Ambassadors.

Workshops

At involvere og engagere er noget vi mener, og derfor vil deltagerne til hvert netværksarrangement blive præsenteret for en workshop, der både hjælper Sailing Aarhus men også deltagerne til et styrket fællesskab.

Vil du høre mere om Sailing Aarhus Ambassadors, så kontakt:

Jon Koch Hansen

Direktør

Telefon

+45 27141802

Email

jon@sailing-aarhus.dk