Sailing Aarhus Ambassadors

Netværksgruppen Sailing Aarhus Ambassadors blev etableret i 2018 og er et sponsorkoncept, hvor erhvervsledere på CEO-niveau mødes seks gange årligt. Formålet med dette netværk er at skabe et forum, hvor værdi, udvikling og fortrolighed er nøgleordene for vores deltagere. De meget unikke netværksarrangementer afvikles med udgangspunkt i sejlsporten og vandet, og er en kombination af sociale arrangementer, netværk og workshops.

Sailing Aarhus Ambassadors bliver set som et partnerskab, hvor vi sammen med deltagerne diskuterer relevante emner inden for det Århusianske sejlsportsmiljø, sejlklubberne og Sailing Aarhus. Vi ønsker at involvere og engagere, og som deltager i dette netværk bliver man en aktiv del af den kommende udvikling, Sailing Aarhus står over for.

 

Sailing Aarhus Ambassadors er et stærkt netværk bestående af personer med forskellige kompetencer og meget stærke individuelle netværk

Formål & værdier

At skabe sejlerglæde i Aarhusbugten

l

Bidrag til Sailing Aarhus udvikling

Sparring til direktøren for Sailing Aarhus om konkrete udfordringer

Dit hjerte banker for sejlsporten og/eller Aarhus bugten

Bidrage med kompetencer, viden og relationer

Socialt sammenhold med bugten som omdrejningspunkt

Unikke oplevelser på og ved vandet

Matchmaking med elitesejlere

Seks årlige tilrettelagte arrangementer

Forretning som undertone

Lære de andre virksomheder og menneskerne bag at kende

Styrke og udbygge relationer

Erfaringsudveksling

Tillid

“Vi ser vores netværk som et partnerskab, hvor vi sammen med deltagerne diskuterer relevante emner inden for det aarhusianske sejlsportsmiljø, sejlklubberne og Sailing Aarhus. Vi ønsker at involvere og engagere, og som deltager i dette netværk bliver man en aktiv del af den kommende udvikling, Sailing Aarhus står over for.”

Jon Koch Hansen

Direktør Sailing Aarhus

Skab sejlerglæde på Aarhusbugten

Networking

Networking er naturligvis en af grundstenene i partner-gruppen Sailing Aarhus Ambassadors, og her bliver der lagt stor vægt på tillid, involvering og engagement.

Aktiviteter

Hos Sailing Aarhus Ambassadors er det vigtigt, at vi møder hinanden gennem aktiviteter, da det ofte får folk til at sænke paraderne. Vi skaber oplevelser på vandet, og det vil vi bevise over for vores Ambassadors.

Workshops

At involvere og engagere er noget vi mener, og derfor vil deltagerne til hvert netværksarrangement blive præsenteret for en workshop, der både hjælper Sailing Aarhus men også deltagerne til et styrket fællesskab.

Vil du høre mere om Sailing Aarhus Ambassadors, så kontakt:

Jon Koch Hansen

Direktør

Telefon

+45 27141802

Email

jon@sailing-aarhus.dk