Sailing Aarhus, Shorthand ECM og Aarhus Internationale Sejlsportscenter har indgået et samarbejde med Navionics, der ved hjælp af deres elektroniske søkort skal gøre Garmin Round Denmark Race sjovere og nemmere at navigere i. Navionics er med i år med mulighed for at forlænge samarbejdet.

Når sejlerne i løbet af midsommeren udfordrer den 760 sømil lange offshore- eller 650 sømil lange inshorerute i Garmin Round Denmark Race bliver det med nye, fede features i søkortene. Italienske Navionics, der er specialister i den slags, er således ny partner på Nordeuropas længste adventuresejlads.

For sejlerne i årets udgave af Garmin Round Denmark Race betyder det, at vigtig information som eksempelvis bøjerundinger, havneåbningstider, benzinpriser, virtuelle bøjer, start- og mållinjer og meget, meget mere vil være tilgængeligt i søkortene.

– Vi er glade for at være med som sponsor på Garmin Round Denmark Race. Det er et spændende race rundt i de danske farvande, og vores søkort er klar til at guide deltagerne hele vejen rundt, fortæller Lars Fandrey, der er Regional Sales Manager hos Navionics.

Giver Garmin Round Denmark Race et løft

Starten til årets Garmin Round Denmark Race går på offshore-ruten den 15. juni fra Esbjerg for singlehand-sejlerne og to dage senere for doublehand og full crew. På inshore-ruten går starten i Aarhus den 17. og 18. juni 2022. Begge steder med Sailing Aarhus, Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Shorthand ECM som afvikler.

Umiddelbart før starten vil Navionics være til stede fysisk på haven, yde support til deltagerne, bidrage til opsætning og stå for sjove indslag som for eksempel lodtrækninger.

– Vi er stolte over at få Navionics med ombord i Garmin Round Denmark Race. Det skaber en bedre oplevelse for sejlerne og er med til at løfte hele setuppet omkring eventen, fortæller Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen.

Navionics’ app ’ Navionics Boating app’ er kompatibel med alt Garmin-udstyr, hvilket skaber god synergi med Garmin som hovedpartner på Garmin Round Denmark Race. Læs mere om Navionics på www.navionics.com/fin/.

Foto: Peter Brøgger – Sejlsportsfoto