Sailing Aarhus Navigators

Mød vores medlemmer

Mikael Rodkjær og Rodkjær Event A/S designer rum og skaber oplevelser. Mikael Rodkjær er CEO i eventvirksomheden og beskriver sig selv som en stifinder, ‘trouble shooter’ og projektmager, der møder folk i øjenhøjde.

– Jeg er blev en del af Navigators, fordi jeg gerne vil udvide min horisont. Min viden om sejlsport begrænser sig til ture med Molslinjen, men det er en spændende verden med mulighed for nye relationer, og man skal turde at gå nye veje.

– Netværk kan hjælpe os i alle livets faser. Et godt netværk kan føre til nye venner og værdifuld hjælp. Vi løber alle ind i udfordringer, og hvis ikke vi har støtte, kan det være svært at komme igennem. Jeg er med i netværket for at give, for er man kun med for at få, er man med af de forkerte årsager.

Mads Bruun-Larsen er ejerleder hos Zip-It Agency, der i 25 år har leveret sejlertøj og teknisk beklædning til danske sejlere. Zip-It står for salg og markedsføring af en række anerkendte brands i Danmark, og i dag repræsenterer Zip-It Zhik, North Sails, Lizard og Secumar.

– For mig har Aarhus Havn været fast base det meste af mit liv. Jeg startede med at sejle optimistjolle som 8-årig. Siden har sejlsport været omdrejningspunkt for mit private og arbejdsmæssige liv. Jeg er glad for, at vi gennem Sailing Aarhus kan tiltrække internationale events til Danmark og skabe et professionelt setup, der får udlandet til at se Aarhus som sejlermetropol.

Mads Bruun-Larsen og Zip-It er forankret i sejlsporten og Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvor blandt andet Mads’ brand Zhik sponserer sejlerlandsholdet.

Kristian Grummesgaard er bygherrerådgiver i firmaet GRUMMESGAARD&OHRT, som excellerer dedikeret og værdiskabende bygherrerådgivning. Firmaet har base i Aarhus og vægter nærhed, fokus og personligt samarbejde højt i det daglige rådgivningsarbejde.

– Jeg er med i Sailing Aarhus Navigators for at styrke aktiviteten på Aarhus Havn og mødes til sparring med andre virksomheder. For mig er det et fritkvarter fra hverdagen med andre, som interesserer sig for sejlsporten.

Mangler du kompetent bygherrerådgivning, der følger bygherre fra projektstart til aflevering, så er GRUMMESGAARD&OHRT det rette valg. Her garanteres du assistance med projektledelse, så rigtige beslutninger kontrolleres, og der opstår harmoni mellem kvalitet og pris.

Steen Nordahl Schmidt er CEO hos Commerze IT A/S, der er en succesfuld handels- og servicevirksomhed med niche i sourcing af IT-udstyr. Virksomheden er baseret i Risskov og Kolding og bestræber sig på at skabe merværdi for deres kunder. Mangler du en stærk IT-samarbejdspartner, der har godt styr på sit fagområde, så er Commerze IT et oplagt valg.

– For mig er netværket et fællesskab, hvor jeg kan lade mig inspirere, og jeg altid herfra med nye idéer. Det handler også om at give noget tilbage til sejlsporten og et miljø, som har betydet enormt meget for mig, siden jeg var otte år gammel.

Flere præsentationer følger …

Status pr. 1. april 2021 er, at Sailing Aarhus Navigators har 14 aktive medlemmer.

Vil du høre mere om Sailing Aarhus Navigators, så kontakt:

susanne hoeck

Udviklingschef

Telefon

+45 2629 3510

Email

sus@sailing-aarhus.dk