Vinderen af Sailing Aarhus’ Ocean Race-lodtrækningskonkurrence er fundet. Margit Høvring blev således trukket ud blandt 200 deltagere, der i forbindelse med Tall Ships Races havde skrevet sig op til vores nyhedsbrev. Nu kan Margit så se frem til en forhåbentlig uforglemmelig oplevelse, når The Ocean Race European Tour senere i august sparker Sailing Aarhus Week 2019 i gang.

Sailing Aarhus var naturligvis til stede, da Tall Ships Races for en uge siden ramte Aarhus. Ved den lejlighed kunne de mange gæster besøge vores stand og deltage i en lodtræknings-konkurrence om en eksklusiv tur ombord på en Ocean Race-båd.

Margit Høvring var én af ca. 200 deltagere i konkurrencen, og som den heldige vinder kan hun nu se frem til en fed tur på en spektakulær VO65’er til en værdi af 3.000 kr.

I samme moment vil Sailing Aarhus sige stor tak for deltagelsen til alle dem, som besøgte os og deltog i konkurrencen. Blev du ikke skrevet op til vores nyhedsbrev, kan du stadig nå det nederst på sailing-aarhus.dk.

Vil du også have en fed ’Ocean Race Experience’?

Drømmer du også om at sejle matchrace i en VO65’er, er det håb endnu. Der er nemlig få ledige pladser til vores event, som vi kalder ”The Ocean Race Experience”.

Du finder tilmeldingsformular på vores hjemmeside samt flere informationer om eventen, der udover matchrace bl.a. byder på foredrag, let mad og Q&A med professionelle Ocean Race-sejlere. Se mere her: www.sailing-aarhus.dk/the-ocean-race-european-tour/.

The Ocean Race Experience sker i forbindelse med The Ocean Race European Tour, som er på besøg i Aarhus fra d. 28.- 30. august. Eventen bliver tilmed startskud for Sailing Aarhus Week 2019 – en ny maritim folkefest på Aarhus Ø.