Danmarks første og største droneshow løber af stablen i forbindelse med The Ocean Race Stopover Aarhus. 200 droner skal lyse den aarhusianske nattehimmel op i et ekstraordinært sanseshow under sejlerfesten. Giv dit bud på et Aarhus-vartegn, de skal forme på himlen, og vind fede præmier!

The Ocean Race i Aarhus er lige om hjørnet, og for nyligt blev det offentliggjort, at der ikke bare kommer ét, men to spektakulære droneshows på den aarhusianske nattehimmel under eventen. De foregår mandag 29. maj kl. 22.45 og igen søndag 4. juni kl. 22.45.Inden de 200 droner kan tænde op for et spektakulært farverigt lysshow, efterlyser arrangørerne din hjælp i en konkurrence med flotte præmier til vinderne.De er på jagt efter dit bedste bud på et ikonisk Aarhus-vartegn, som dronerne skal danne på nattehimlen under showet. Om det er Aarhus Rådhus, Isbjerget, hjertet for aarhusianske fodboldfans eller noget helt fjerde, er op til dig. Så længe du synes, at det viser Aarhus og byens DNA.

Fede præmier på højkant

For at deltage i konkurrencen skal du indsende dit forslag på mail til toraarhus@aarhus.dk med emnelinjen ”Droneshow – konkurrence”. Sidste frist er mandag d. 22. maj kl. 12.00.Arrangørerne trækker herefter lod blandt alle indsendte bidrag og finder vindere til følgende præmier:1. præmie:1 plads ombord på en The Ocean Race-båd til Pro-Am Race tirsdag d. 6. juni, hvor du får lov til at opleve en speed-test på egen krop.2. præmie:2 pladser til en “boat tour” d. 7. juni kl. 14.00 på en Ocean Race-båd. Her får vinderne en eksklusiv rundvisning ombord på en af bådene, hvor man får et unikt indblik i hverdagen ombord.3. præmie:10 x 5 billetter til det 50 meter høje pariserhjul på en valgfri dag.

Tekst: Aarhus Kommune

Foto: Presse