Officelab, der i starten af 2019 blev præsenteret som hovedsponsor, er trådt ud af samarbejdet med Sailing Aarhus ved udgangen af 1. kvartal i år. Det lægger ekstra pres på Sailing Aarhus, som i forvejen er særdeles hårdt ramt på ikke at kunne afvikle events som følge af coronakrisen.

Da makkerskabet mellem officelab og Sailing Aarhus i starten af 2019 blev annonceret, var det med store forventninger og ambitioner om at gøre sejlsporten i Aarhus mere folkelig.

Blandt andet derfor blev officelab dysten – en kapsejladsevent for virksomheder – lanceret og afviklet over tre dage i løbet af sommeren 2019. Men til trods for at samarbejdet fik en løbetid på tre år, har virksomhedsfællesskabet fra Lystrup valgt at trække stikket små to år, før aftalen oprindeligt udløb.

– Alle er udfordrede i den her tid, så vi har forståelse for, at officelab har valgt at prioritere anderledes. Vi er ærgerlige over ikke at skulle fortsætte samarbejdet, men nu må vi i stedet se fremad, fortæller Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen.

Officelabs farvel gør ikke det økonomiske puslespil nemmere at lægge, da Sailing Aarhus i forvejen er hårdt ramt af indtil videre ikke at kunne afvikle stævner og events i 2020 på grund af corona.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med officelab dysten, som efter planen skulle have været afviklet igen i 2020.