Greencarrier Business Cup 2024

– en festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer

Dato

D. 11. – 12. september 2024

Tidspunkt

15.00 – 20.00

Sted

Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Esther Aggebos Gade 80A

Eventen
Praktisk Info
Greencarrier Business Cup 2024

Mærk suset, styrk relationerne og del grinene i bølgeskvulp og vandsprøjt, når Sailing Aarhus og DKsejlsport i samarbejde med Greencarrier inviterer dig og dine kollegaer til sjov firmafest på vandet. Greencarrier Business Cup 2024 finder sted torsdag den 12. september 2024 i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og byder på masser af actionfyldt kapsejlads på vand og kollegahygge på land.

Det bliver en eftermiddag med rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne mellem dig og dine kollegaer i hurtige Matchrace-både. Efter grundig introduktion til sejladsen får du og dine kollegaer lov at fordele rollerne og styre båden på egen hånd – dog med en rutineret instruktør ombord. Her bliver jeres gode samarbejde og kommunikation for alvor belønnet og kan direkte aflæses i timing og bådfart mod jeres konkurrenter på vandet.

Der sejles flere heats mod andre firmaer og/eller kollegaer. Mellem sejladserne kan finjustere taktikken, mens der før, under og efter serveres drikkevarer, snacks og lækker mad ad libitum. Det hele er naturligvis inkluderet i tilmeldingsgebyret.

Der tages selvfølgelig holdfoto og billeder på dagen, så du og dine kollegaer får dejlige minder om en forhåbentlig fantastisk dag på Aarhusbugten og i Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Hvem kan være med?
Greencarrier Business Cup er for alle, der har lyst til at udfordre samarbejdsevnerne på vandet med deres kollegaer. Det er ikke en forudsætning at have sejlet før. Hvert hold kan bestå af op til 4 deltagere, som assisteres af en erfaren instruktør fra DKsejlsport.

Program:

Programmet for Greencarrier Business Cup 2024 er som følger:

Kl. 15.00: Introduktion i Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Kl. 15.30 – 19.30: Kapsejlads på vandet efter et professionelt cup-system. På land er der fuld forplejning og forberedelse til næste race.
Kl. 19.30: Fælles præmieoverrækkelse
Kl. 20.00: Hygge & tak for i aften

Prisen er 4.999,- kr. pr. hold ekskl. moms.
Ét hold består af fire personer. Der er plads til 16 hold.