Aarhus er klar til at byde The Ocean Race velkommen til historiens allerførste stopover. Inden starten på mandag søger Sailing Aarhus i samarbejde med The Ocean Race frivillige hænder til at besætte ledige landopgaver, herunder e-gaming hos Trifork, på Sustainability Island, logistik og familieaktiviteter.

Kunne du tænke dig at bidrage til at gøre historiens første Stopover i Danmark til en succes, så har vi stadig få ledige landopgaver, vi mangler at besætte. Se mere om specifikke opgaver og tidspunkter herunder – har du tid og lyst til at hjælpe, kan du sende en mail til rethinkers@visitaarhus.com.

E-gaming TRIFORK

Vil du hjælpe med at vise og guide gæster gennem virtuel regatta og e-gaming? Opgaven går ud på i samarbejde med TRIFORK at forklare og vise interesserede gæster, hvordan de spiller e-gaming. Oprettelse og udførelse af spillet online. Det er en fordel at kunne tale engelsk, da dele af oplæringen/briefing kan foregå på engelsk. Det er vigtigt at du har kendskab til sejlads. Vagterne ligger på følgende dage og er på 4-5 timer:

 • maj kl. 9.45 – 17.15
 • juni kl. 9.45 – 17.15
 • juni kl. 9.45 – 17.15
 • juni kl. 9.45 – 17.15

Læringspartnere

Vil du hjælpe ARoS, Fregatten Jylland og Kredsløb med at afvikle deres aktiviteter for gæsterne under The Ocean Race? Midt på Sustainability Island er 30 partnere placeret i folkefesten med hver deres stand, hvor de byder på flere aktiviteter for gæster, skolebørn og besøgende. Du bliver centrum i folkefesten hvor hver dag kan være forskellig. Vagterne ligger på følgende dage og er på 4-5 timer:

 • Fra den 29. maj – 8. juni kl. 10.00 – 17.00
 • Forskellige ledige vagter på dagene

Wisdoms way and water family game

Vil du hjælpe med The Ocean Race organisationens aktiviteter? The Ocean Race kommer med et hav af aktiviteter, som har rejst hele jorden rundt. Én af deres aktiviteter er en skattejagt rundt i eventområdet. Som frivillig på denne opgave hjælper du børn og gæster med at komme i gang med skattejagten. Du er placeret i midten af eventområdet lige ved Dokk1 og har direkte udsigt til de flotte VO65-både. Vagterne ligger på følgende dage og er på 4-5 timer:

 • Fra den 29. maj – 8. juni kl. 10.00 – 17.00
 • Forskellige ledige vagter på dagene

Logistik

Vil du hjælpe til i eventområdet, så logistikken flyder? På dette hold hjælper du med at sørge for, at eventområdet fungerer. Opgaverne er mangeartede og kan blandt andet være at fikse og ordne på pladserne. Du kommer rundt på hele eventområdet, ser og møder mange forskellige mennesker samt løser mange forskellige opgaver. Du kan forvente afveksling i dine arbejdsopgaver. Vagterne ligger på følgende dage og er på 4-5 timer:

 • Fra den 29. maj – 8. juni kl. 8.00 – 17.00
 • Forskellige ledige vagter på dagene

Lunch n Learn

Vil du hjælpe skolebørn med at blive klogere på bæredygtighed og sortering? Pier 2 bliver under TOR kaldt ”Sustainability Island” og bliver fyldt med en masse stande (eks. Bestseller og Arla), som skoleelever på forhånd har booket et læringsforløb hos. På dette hold står vi klar til at guide skoleklasser mod den stand, hvor de har forløb. Når skoleklasserne er guidet hen til deres stand, har vi tid til en lille kaffepause. Derefter nærmer vi os frokosttid for skoleeleverne. Der er et stort madpakkeområde ved siden af Domen, hvor vi skal hjælpe eleverne med sortering af deres madpakkeaffald. Vagterne ligger på følgende dage og er på 4-5 timer:

 • Fra den 30. maj – 3. juni kl. 8.00 – 13.30
 • Fra den 5. juni – 8. juni kl. 8.00 – 13.30
 • Forskellige ledige vagter på dagene