Juelsmindes Mads Jepsen sikrede en flot 20. plads i det stærkt besatte iQFoil International Games, der i uge 43 blev afviklet på Gardasøen i Italien. Unge Alfred Dixen og Niklas Lillelund fra Århus Windsurfing Klub sluttede som nr. 46 og 47. i det 118 mand store foil-felt, der blev vundet af tyske Sebastian Koerdel.

Gardasøen i Norditalien lagde i uge 43 søvand til iQFoil International Games – et internationalt træningsstævne for 184 af verdens bedste i klassen. Tre kapsejladshungrende danskere havde taget turen til den italienske turistmagnet for at udfordre de bedste, og alle leverede en stærk indsats med placeringer i top-50.

Bedst gik det for Mads Jepsen, der rundede stævnet af på en rigtig fornem 20. plads, mens den unge duo fra Århus Windsurfing Klub, Alfred Dixen og Niklas Lillelund, blev nr. 46 og 47 og dermed kvalificerede sig til guldfeltet. Alfred Dixen, der er født i 2002, kunne endda glæde sig over en samlet 5. plads blandt stævnets U19-sejlere.

– en 20. plads ved International Games ud af 118 af verdens bedste sejlere er jeg super godt tilfreds med. Nu går turen hjem mod Danmark, hvor den står på hjemmetræning, indtil vi er sikre på, at vi ikke slæber rundt på corona, skrev Mads Jepsen umiddelbart efter stævnet på Facebook og tilføjede, at stævnet for ham var det sidste i år, og at det nu gælder vintertræning inden de store stævner til næste år.

Tysk og Israelsk vinder af International Games

Tyske Sebastian Koerdel tog sejren i mændenes konkurrence i et tæt afgørelse foran franske Nicolas Goyard. Hollandske Huig-Jan Tak blev nr. 3 blandt de 118 mænd.

Der var ingen danske repræsentanter i kvindernes konkurrence, som blev vundet af israelske Noy Drihan foran franske Helene Noesmoen og polske Maja Dziarnowska, som blev nr. 3. I alt deltog 66 kvinder i iQFoil International Games.

Se alle resultater fra iQFoil International Games 2020 her.

Det blev til en flot 20. plads til Mads Jepsen fra Juelsminde ved iQFoil International Games.

Alfred Dixen fra Aarhus blev 5. bedste sejler under 19 år ved stævnet på Gardasøen.

iQFoil International Games 2020

Den tidligere ungdomsverdensmester Niklas Lillelund endte som nr. 47 ved International Games.