Finn Betons Stjernetræf

Tidligere OL-sejlere og sejlsportlegender udfordrer erhvervslivet til kapsejlads

Dato

Torsdag den 23. maj 2024

Tidspunkt

12.30 – 17.00

Venue

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Eventen
Program
Finn Betons Stjernetræf 2024

Kunne du tænke dig at blive OL-sejler for en dag? Torsdag den 23. maj 2024 har du chancen. Dansk Sejlunion-legende Finn Beton inviterer således de “gamle” OL-sejlere og sejlsportsstjerner til stjernetræf på Aarhusbugten, hvor erhvervslivet får mulighed for at dyste mod dem i den gode sags tjeneste.

Finn Betons Stjernetræf er nemlig – udover en hyggeligt sejlsportsarrangement tilsat stjernedrys – et fundraising-event med formål at samle ind til Finn Beton Fonden. En fond, der støtter unge sejlere i laget under sejlerlandsholdet på rejsen i sejlerkarrieren.

Deltagerne parres med sejlsportsstjernerne i hver deres båd, hvorefter der sejles kapsejlads mod hinanden i manøvredygtige J/70’er-både på vandet ud for Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Arrangementet inkluderer frokost, oplæg, kapsejlads og offentliggørelse af årets støttemodtagere i Finn Beton Fonden.

Deltagelse i eventen er som udgangspunkt gratis, men idet formålet er at indsamle midler til fonden, håber vi på et mindre støttebeløb, der hele året kan doneres til Finn Beton Fonden.

Link til tilmelding og mere info følger. Har du allerede nu ønske om at deltage i arrangementet, kan Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen kontaktes på jon@sailing-aarhus.dk.

Program

Der er endnu ikke lavet en plan for Finn Betons Stjernetræf 2024, men et program kunne se ud som følger. Der skal dog tages forbehold for ændringer.

12.30-13.30 – lækker frokost for alle deltagere

13.30-14.00 – inspirerende oplæg af OL-sejler samt skippermøde

14.00-16.30 – kapsejlads i J70’ere på bugten med efterfølgende debriefing

16.30-17.00 – nedtakt af Finn Beton om Fonden og uddeling af årets fondsmidler

 

Tid – fra kl. 12.30

Sted – Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Dato – torsdag den 23. maj 2024