Swapfiets tilbyder et smart cykeludlejningskoncept i landets tre største byer, og begge lørdage under Sailing Aarhus Week besøger de festivalpladsen med en pop-up servicestation, information om deres koncept samt konkurrencer, hvor man kan vinde fede præmier.

Du har måske set dem rundt omkring i bybilledet, de sjove, sorte cykler med blå forhjul og brune sadler. Bag dem står Swapfiets, som tilbyder et ret simpelt og brugervenligt koncept, hvor man på månedsbasis kan leje en cykel med alt inkluderet.

”Som en del af Sailing Aarhus Week har vi lavet et spændende samarbejde på land, som vil gøre livet lidt nemmere for de cyklende gæster. Udover at sponsere cykler til deltagerne fra Volvo Ocean Race Tour, vil vi også medbringe cykler, som man kan låne til at tage en tur rundt i det aarhusianske”, fortæller Swapfiets, Aarhus.

Derudover vil Swapfiets stille op med en pop-up servicestation, hvor man kan få et service og cykeltjek på sin egen cykel. Swapfiets tilbyder cykler på abonnement til en fast lav pris og vil til arrangementet ligeledes afholde konkurrencer med mulighed for at vinde fede præmier.

Hvem er Swapfiets?

Swapfiets er sammensat af det engelske ord ”swap” og det hollandske ord for cykel, ”fiets”. Konceptet er særdeles nemt at forstå. For et fast månedligt beløb på 175 kr. (kun 150 kr. for studerende) får man som kunde en af Swapfiets kvalitetscykler med de ikoniske blå forhjul og syv gear. Abonnementet sikrer, at ens Swapfiets altid virker, og reparationer og service er inkluderet i prisen.

Swapfiets differentierer sig fra andre cykelkoncepter, da man ikke længere skal bekymre sig om, at ens cykel går i stykker. Skulle man endda være så uheldig at få sin Swapfiets-cykel stjålet på trods af dobbeltlåsen, er man dækket af den integrerede tyveriforsikring og opkræves kun 450 kr. i selvrisiko. Inden for én dag får man en ny Swapfiets-cykel, hvilket er enkelt og enestående.

Hvis der er noget galt med ens Swapfiets-cykel, kan man ringe eller bruge app’en, så sørger Swapfiets for at reparere cyklen, hvor og hvornår det passer i løbet af én dag.

Swapfiets har over 7.000 cykelglade kunder i København, Odense og Aarhus, hvoraf 1.400 af kunderne befinder sig.