SUP Around Aarhus 2022

Årets sjoveste event!

Dato

01.01.2022

Tidspunkt

16:00

Sted

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Eventen
Praktisk Info
Oversigtskort
Noticeboard
Deltagerliste
Resultater
Gavekort

SUP Around Aarhus er et hyggeligt Stand Up Paddle-event, hvor alle kan være med – øvede som nybegyndere, store som små. Her er den sociale oplevelse vigtigere end at komme først i mål. I 2022 søndag den 21. august.

Der venter deltagerne i SUP Around Aarhus en spændende rute på 6 kilometer i Aarhusbugten, gennem kanalerne og Aarhus Lystbådehavn med sjove indslag og overraskelser undervejs. Turen går desuden forbi Molslinjens gamle færgeterminal, som normalt er forbudt område for SUP’ere. Vi har dog fået en speciel tilladelse i anledningen af denne event.

I mål er der fede lodtrækningspræmier, kolde forfriskninger og en grillpølse, der selvfølgelig er inkluderet i deltagergebyret.

SUP Around Aarhus fra 2022 en selvstændig event, efter at det i de seneste år har været afviklet i forbindelse med Sailing Aarhus Week – Aarhus Festuge. SurfAgency er igen i år partner på eventen og tilbyder billig leje af SUP-boards, hvis du ikke har et selv. Når vi nærmer os eventstart, deler vi et link, hvor du let kan leje boards via SurfAgency.

Deltagergebyret er 160 kr., hvilket dækker over startnummer, overraskelser på ruten, grillpølse og forfriskning, når du kommer i mål, samt fede præmier.

Kl. 10.00: Check ind/Trifork (Fiskerivej 2)
Kl. 10.40: Opvarmning v/Surf Agency,
Kl. 10.55: Klar på vandet
Kl. 11.00: Turen skydes i gang, fra
Kl. 12.00: Grillpølser og brød samt kåringer og præmieuddeling,
Kl. 15.00: Tak for i dag!

Priser

Program

Parkering

Overnatning

Shipping

Bespisning frivillige

Sejlsportscenteret

Toiletter og omklædning

Havnepladser

Raceoffice

Refundering/videresalg af startnumre

Inviterede klasser