Tilmelding starter om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dato

Mandag d. 1 Maj

}

Tid

Kl. 14.30

Sted

Sejlsportcentret

Dysten om Aarhus Bugten

Dysten om Aarhus Bugten er et traditionsrigt firmaarrangement der afholdes i afslappede omgivelser hvor fællesskab, teamplay og hygge er fællesnævneren. Dysten om Aarhus Bugten er den oplagte mulighed for et firmaarrangement, hvor man ønsker at give sine medarbejdere en helt ekstraordinær oplevelse. Vi kan garantere en uforglemmelig dag med uvante opgaver, grin, skumsprøjt og jeres helt egen toptunede båd. En oplevelse i aldrig vil glemme.

Deltag i hold af fem

For at deltage i Dysten om Aarhus Bugten skal I sammensætte et hold på fem. Vi sørger for toptunede både, med en professionel og uddannet instruktør, så det er altså ikke en forudsætning at have sejlet tidligere, for at du og dit hold kan deltage i Dysten om Aarhus Bugten. Efter blot en enkelt time på vandet, kan I tage 100% kontrol over båden, og derefter starter vi kampen om
Den Gyldne Mælkejunge”.

Deltag som privatperson

Er du en enkeltmandsvirksomhed eller har din virksomhed under fem ansatte, er det intet problem. Privatpersoner eller små virksomheder kan sagtens deltage i Dysten om Aarhus Bugten, og vi hjælper dig med at finde de resterende medlemmer til dit hold. Denne form for deltagelse har endda fungere som professionel erhvervs matchmaking, så lad endelig ikke dit firmas størrelse være en begrænsning.

Tuneringsopbygning

I 2019 bliver Dysten om Aarhus Bugten udvidet fra ét event til fire events, hvilket betyder af top tre fra de indledende events kvalificerer sig til finalen der afvikles og sejles ude foran det nye Aarhus Internationale Sejlsportscenter.  De tre første events vil blive afviklet i tre af Sailing Aarhus medlemsklubberne, og du kan dermed tilmelde dit firma den event der lokations- eller datomæssigt passer jer bedst.

Forplejning

Vi sørger for velsmagende forsyninger fra grillen og drikke til alle – I skal blot møde op. Vores kok vil stå klar til at tilberede maden direkte fra grillen, og vi sørger for kolde øl, vin, vand og kaffe hele aftenen. Glæd jer til en lækker grillmenu bestående af:

  • Marineret tykstegsfilet
  • Marinerede kyllingepølser
  • Hjemmelavede pølser
  • Kartoffelsalat & flødekartofler
  • To slags salater og lækkert brød

Har i deltagere på holdet der er allergiske og vegetarer så giv os endelig besked ved tilmeldingen.

Hygge

Til de, der står på kajen og hepper deres kollegaer i mål, vil der naturligvis også være forsyninger fra grillen, musikalsk underholdning samt speak af matchen. Vi vil sammen med vores samarbejdspartnere, gøre alt hvad de kan for at skabe rette omgivelser på land, til jer der ikke besidder en indre vandhund.

Når tusmørket sænker sig, og de levende lys blusser op mellem de forskellige telte, er stemningen til dette arrangement lige præcis det, vi forstår ved hygge.

Tuneringsopbygning

Dysten om Aarhus Bugten består af tre enkeltstående events, med ét finalestævne i Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Dysten om Aarhus Bugten afholdes følgende dage:

Den 5 September

Finale event, Mestrenes Mester:
ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Den 9 maj

Kaløvig Bådelaug

Den 23 Maj

Sejlklubben Bugten/Aarhus Sejlklub

Den 6 Juni

Marselisborg Sejlklub

Antal deltagere: 5 personer pr. båd. Der er en begrænsning på 10 både pr. event.