Årets eventkalender for aktiviteterne i Sailing Aarhus er klar. Igen i år bugner den af spændende sejlsport, herunder et DS Grandprix-stævne i Kaløvig, et EM for 49er, 49erFX & Nacra og festivalen Sailing Aarhus Week, der består af flere events. Aarhus Ø-stafetten den 23. juni 2022 er blandt nye events, og igen rundes året af ved Pantaenius Frivilligfest den 4. november. 

14 events tæller årets første udgave af Sailing Aarhus’ eventkalender, der netop er offentliggjort. Sæsonen begynder for alvor den 7. maj 2022, hvor Kaløvig Bådelaug i samarbejde med Sailing Aarhus og de øvrige klubber står bag Dansk Sejlunions første grandprix-stævne i to år. Et stævne, som bliver en årligt tilbagevendende begivenhed i kalenderen.

I løbet af forsommeren vender Aarhus Foiling Days og Skagen Race tilbage. Sidstnævnte er som startmulighed i den traditionsrige sejlads, der slutter med stor sejlerfest i Skagen. Først på sommeren venter Garmin Round Denmark Race med såvel inshore- og offshore-rute, og den 23. juni står Sailing Aarhus for første gang bag et citystafetløb på Aarhus Ø.

Den 1. til 10. juli 2022 går det løs ved EM for 49er, 49erFX & Nacra 17; det største sejlsportsmesterskab i Aarhus siden VM for alle olympiske klasser i 2018. Sensommeren byder på et SUP Around Aarhus-event, som for første gang ikke er en del af Sailing Aarhus Week.

Sailing Aarhus’ maritime festival løber af stablen den 26. august til 4. september, hvor flere af vores mest populære events hører hjemme. Sejlsportsligaen 1. og 2. division, GreenCarrier Business Cup, Fever-Tree Pink Cap Party, 18ft European Grand Prix og Sailing Aarhus Week Regatta, inden året rundes af den 4. november med en stor frivilligfest for alle dem, der har ydet en frivillig indsats i årets løb.

Se den nye eventkalender for 2022 her. Kalenderen kan downloades med link til info og tilmelding.