Er du sejler og mellem 13-21 år? Så har du mulighed for at melde dig til danske Team ROCKWOOL Racings ’#ROCKTheBoat Academy’ den 15.-16. august 2020 i Aarhus. Sejlerlejren er for Waszps, Moths, 29er, 49er, 49erFX og windsurfere – deltagelse er gratis efter ’først til mølle’-princippet på bit.ly/31iZowy.

Det er ikke hver dag, at du som ung sejlerspire får lov at komme under vingerne på nogle af verdens allerdygtigste sejlere. Ikke desto mindre er det nu, hvad danske Team ROCKWOOL Racing tilbyder sejlere i alderen 13 til 21 år.

#ROCKTheBoat Academy, som sejlercampen hedder, er således et unikt samarbejde mellem ROCKWOOL og det danske SailGP-team, der skal inspirere fremtidens danske sejlsportsstjerner. Det sker i København den 1.-2. august og i Aarhus den 15.-16. august.

Det er ganske gratis at tilmelde sig Team ROCKWOOL Racings træningsakademi – det er blot at registrere sig, medbringe sin båd og nyde en uforglemmelig weekend sammen med de danske SailGP-stjerner, der vil coache og inspirere alle deltagende sejlere.

Få en tur ombord på den lynhurtige GC32’er

Alle Waszps, Moths, 29ere, 49ere, 49erFXere eller windsurfere kan deltage i træningslejren i Aarhus og København, men det gælder om at være hurtig, da der kun er et begrænset antal pladser.

Som deltager lover Team ROCKWOOL Racing coaching på vandet, inspirerende snakke, rig mulighed for at netværke med andre talentfulde, danske sejlere og muligheden for en tur på den lynhurtige GC32’er, som SailGP-drengene har lånt til at træne med i Aarhus.

Det er en alletiders mulighed for at møde og lære fra de danske stjerner, der til hverdag konkurrerer mod andre superstjerner i F50ere i verdens hurtigste sejlsportsliga – SailGP.

Vigtig info:

1.-2. august 2020: København

15.-16. august 2020: Aarhus

Registreringsvindue:

Åbner: Tirsdag den 23. juni fra kl. 12.00

Lukker: Fredag den 10. juli kl. 17.oo

Kriterier for deltagelse:

  • Du er mellem 13 og 21 år
  • Du er bosiddende i Danmark
  • Du har national kapsejladserfaring
  • Du er medlem af en dansk sejlklub
  • Du har egen båd og bådforsikring
  • Er du under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse
  • Du skal underskrive en eget ansvars-kontrakt
  • Du skal have læst og accepteret vores persondata-regler

Tilmelding skal ske via – bit.ly/31iZowy

Foto: Peter Brøgger – Sejlsportsfoto