officelab giver morgenmad i coworking space

Under Sailing Aarhus Week i festugen, kan du hos Aarhus Sejlsportscenter opleve officelab. Hos officelab kirstinelund arbejder vi målrettet for at gøre det lettere at drive virksomhed og arbejder ud fra devisen om, at videndeling skaber vækst. Kom forbi vores coworking space og tag arbejdet med – vi giver morgenmaden og den helt rigtige start på dagen.

Kl. 8.30 – 9.30

Kickstart din drøm med CVR-nummer

Står du netop på vippen til at springe ud som iværksætter, freelancer eller noget helt tredje, hvor en CVR-registrering kunne hjælpe – men mangler du det sidste til at tage springet? Her er det sidste skub, du mangler. En inspirerende workshop om do’s and don’ts ved CVR-registreringen i selskab med andre ligesindede. Læs mere og tilmeld dig via linket her: http://officelab.dk/aktiviteter/kickstart-din-droem-aarhus-sejlsportscenter/

Kl. 14.00 – 16.00 

Få kontorplads med havudsigt

Gør arbejdet til en oplevelse med den smukke udsigt over havnefronten og Aarhusbugten i selskab med nye spændende mennesker. Rundt om er madboder, kaffe- og ginbarer, så du har brændstof fra start til slut. officelab sørger også for fede aktiviteter undervejs, heriblandt gratis fællesmorgenmad, videoseminar og fredagsbar.

officelab holder fredagsbar ved vandet

Denne fredag kan du komme til fredagsbar ved vandet og lade dig forkæle med øl, drinks og vin, til lækre toner fra live DJ, mens du nyder udsigten fra havnefronten.
Læs mere og tilmeld dig via linket her: http://officelab.dk/aktiviteter/fredagsbar-aarhus-sejlsportcenter/

Kl. 15.00 – 20.00