Aarhus Ø-stafetten

– cityløb på vandet, ved vandet, i ikoniske omgivelser

Løb på og ikke kun ved vandet, når Aarhus Ø-stafetten, torsdag d. 24 september, for første gang inviterer med på en unik, urban løberute blandt nogle af Aarhus Ø’s mest ikoniske byggerier. Med Aarhusbugten på én side og Isbjerget, Z-huset og Ingels’ AARhus på den anden forener løbet frisk luft, vind i håret og kropslig velvære med enestående arkitektoniske oplevelser, maritim stemning og de måske smukkeste udsigter i Aarhus.

Starten går fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter på spidsen af Aarhus Ø, hvorfra den 4 kilometer lange løberute leder langs vandet, mellem Aarhus Ø’s fantastiske bygninger, gennem sejlsportscentrets bådhal og broerne ved bryggen.

Sailing Aarhus sætter scenen – sørger for musik, mad og drikke samt tidtagning, så alle kan se, hvordan de har klaret sig, og således sørger vi sammen for fantastisk stemning i en venskabelig, kompetitiv ånd til en uforglemmelig løbefest på Aarhus Ø. Aarhus Ø-stafetten er en oplagt mulighed for at kombinere motion og en hyggelig dag med venner, kollegaer og familie.

Så tag dine løbemakkere i hånden, tilmeld jer Aarhus Ø-stafetten og oplev Aarhus Ø fra en helt ny side – Aarhus Ø-stafetten er en tradition, der er kommet for at blive!

 

Rute

Route map for SA Event by Thomas Glud on plotaroute.com

Hvem kan være med?

Aarhus Ø-stafetten er for alle motionslystne folk med lyst til at opleve Aarhus Ø fra en helt ny side. Stafetten foregår i hold af tre personer uanset køn og alder. Saml et hold af venner, familie eller kolleger og vær med til at skabe en fantastisk løbeevent i smukke omgivelser.

Hvornår løber vi?

Aarhus Ø-stafetten finder sted torsdag den 24. september 2020 kl. 16.00, hvor startnumre udleveres ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Stafetten efterfølges af mad og drikke, som er inkluderet i tilmeldingsgebyret, og som kan afhentes på eventpladsen.

Hvad får vi for vores
tilmeldingsgebyr?

Ud over et unikt stafetløb modtager alle tilmeldte deltagere én mad og drikkebillet, som kan indløses ved eventpladsens madområde.

Dette får I:

  • Unik løberute på Aarhus Ø
  • Startnummer inkl. tidstagning
  • Forplejning i form af en mad- og drikkebillet pr. person
  • Musik og god stemning på eventpladsen ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter
  • En hyggelig aften med venner, familie eller kolleger

mangler du en løbemakker?

Mangler du en løbemakker eller to, sørger vi for at matche dig op med andre løbere, hvis du tilmelder dig som privatperson via match making. Vi går op i at skabe relationer mellem de rette mennesker, så husk at tilføje branche i tilmeldingen. Så finder vi det rigtige match og sikrer en hyggelig aften med din(e) nye løbekammerat(er).

Program

Kl. 16.00 – Aarhus Internationale Sejlsportscenter åbner for startnummer-udlevering

Kl. 17.23 – Opvarmning

Kl. 17.30 – Første løbere sendes afsted 

Kl. 18.30 – Madbyen åbner. Der kan hentes mad og drikke i alle boder

Kl. 21.00 – Tak for i aften og på gensyn til næste år

Lokation: Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus C.

Dato: Aarhus Ø-stafetten afholdes 24. september 2020

Distancer: 3×4 km stafetløb

Maks antal hold: 150 hold

Pris: 750 kr. pr. hold ekskl. administrationsgebyr på kr. 20,- pr. ordre.

Bemærk: Vi har naturligvis taget højde for samfundssituationen med en begrænsning på 150 hold og nøje afgrænsede løbeområder med masser af plads og højt til himlen. Vi er dog ikke herre over coronaudviklingen, og ved eventuel aflysning vil startgebyret blive tilbagebetalt.