Mød Anne-Marie Rindom og resten af det danske Sail GP hold mandag 16. august kl. 16.15 på Havnepladsen i Aarhus. Her vil borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Rabih Azad-Ahmad hylde den aarhusianske sejler og byde hende velkommen tilbage som del af Denmark SailGP team.

Efter en dramatisk OL-dyst ved den japanske kyst, som endte lykkeligt med OL-guld for den aarhusianske sejler Anne-Marie Rindom, er hun nu som del af det danske team for første gang tilbage på vandet og klar til ny, medrivende dyst. Denne gang med Aarhus som den perfekte ramme for en helt unik sejlsportsoplevelse med de superhurtige foilende F50 katamaraner i weekenden 20. – 21. august.

De danske hjemmebanefavoritter fra Denmark SailGP hold med bla. skipper Nicolai Sehested samt Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp er klar til at tage kampen op mod sejlsportens absolutte verdensstjerner, når de otte hold fra hele verden dyster om mesterskabet. Der er garanti for spænding og dramatik, når de identiske foilende F50 katamaraner hæver sig op over vandet og passerer hinanden og tilskuerne med op til 100 km/t på Aarhus Bugt.

  • Der er fri adgang for alle til arrangementet mandag 16. august kl. 16.15 på Havnepladsen – så kom og vær med!
  • Her er der taler af borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Rabih Azad-Ahmad samt interviews med både Anne-Marie Rindom og skipper Nicolai Sehested.