Kunne du tænke dig at være med i maskinrummet ved et stort, internationalt sejlsportsmesterskab? Er du sejlsportsinteresseret? Og navigerer du problemfrit på sociale medier? Så har vi en spændende SoMe-stilling til dig fra den 1.-10. juli 2022, hvor Aarhus er vært ved EM i sejlsport for de olympiske klasser 49er, 49erFX og Nacra 17. 

Den 1. juli rykker mere end 400 af verdens bedste sejlere i klasserne 49er, 49erFX og Nacra 17 ind på Aarhus Ø, hvor det største sejlsportsmesterskab siden VM for alle olympiske klasser i 2018 finder sted i løbet af de første ti dage af juli 2022.

I den forbindelse søger Sailing Aarhus i samarbejde med den internationale 49er- og Nacra 17-klasse en produktiv SoMe-medarbejder eller to, som kunne have lyst til at løse opgaven i fællesskab. Stillingen løber fra den 1. til 10. juli 2022 og er frivillig. Til gengæld får du en fed mulighed for at komme helt ind i maskinrummet på et stort sejlsportsmesterskab.

Vi, Sailing Aarhus, sørger selvfølgelig for kontorplads, mad, drikke og et stærkt netværk under hele mesterskabet, hvor din primære opgave bliver at lave SoMe-indhold på engelsk for den internationale klasse til medier som Facebook, Instagram, Youtube og TikTok. Kravene til dig er derfor følgende:

  • at du er stærk i engelsk på skrift og i tale
  • at du er vant til at arbejde med/bruge sociale medier
  • at du har minimum minimalt kendskab til sejlsporten
  • at du er fleksibel i løbet af de ti dage, som mesterskabet varer – der vil især være travlt fra den 5. til 10. juli, hvor sejladserne foregår – dog primært fra 08.30-17.00
  • der er intet krav til alder og erfaring. Vi forestiller os, at du er studerende, sejler eller sportsinteresseret. Det er dog ikke et krav.
Nem adgang til sejlsportens store stjerner

Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø danner ramme om mesterskabet, hvor over 200 besætninger fordelt på 35 nationer stiller til start. I centeret er der blandt andet sailors lounge, VIP-lounge og pressezone, mens der langs havnepromenaden vil være storskærme, livekommentering og aktiviteter for publikum.

Som SoMe-medarbejder for den internationale klasse får du naturligvis adgang til det hele samt nogle af sportens store stjerner, når der skal produceres indhold til de sociale platforme. Her får du i høj grad vide rammer og selvbestemmelse i forhold til det indhold, der skal laves. Du får naturligvis også hjælp og sparring hos Sailing Aarhus og de øvrige mediefolk, der arbejder omkring mesterskabet.

Er du interesseret i SoMe-stillingen under EM, skal du sende en kort tekst om din motivation for at søge samt et CV til Sailing Aarhus’ pressekoordinator under EM Jannik Friis på mail: jannik@sailing-aarhus.dk. Du får en tilbagemelding senest onsdag den 29. juni 2022. Læs mere om mesterskabet på Sailing Aarhus’ hjemmeside.

Foto: Peter Brøgger – Sejlsportsfoto