M32 kapsejladsseriens spektakulære katamaraner kommer til Aarhus i weekenden

M32 kapsejladsseriens spektakulære katamaraner kommer til Aarhus i weekenden

M32 kapsejladsseriens spektakulære katamaraner kommer til at stjæle billedet foran det nye Sejlsportscenter, når de top-tunede kulfiber katamaraner stryger hen over vandet med over 25mph.

M32 seriens kapsejladser sejles på en bane lige foran Sejlsportscenteret, og hver sejllads tager 13 minutter. Denne korte og enkelte opvisningsform gør det nemt for publikum at følge med, og det er en nervepirrende oplevelse at følge de spektakulære M32 katamaraners sejlads på banen med en hæsblæsende fart.

Blot tre point adskiller førstepladsen fra andenpladsen, så der er lagt op til en spændende weekend. Samtlige hold ønsker at placere sig bedst muligt inden finalen i Trieste, Italien, senere i september, så publikum kan forvente intet mindre end tæt og benhård kamp på vandet mellem de rivaliserende hold. 

Begivenhederne bliver dækket i form af billeder, video og på Sailing Aarhus Facebook side samt Facebook siden Sailing Series. Hold derfor øje med alle detaljer og stillinger fra kapsejladserne under Aarhus-eventen som afvikles i perioden fra den 28. juni til den 30. juni.

Der er gratis adgang fra middagstid og der bydes på underholdning samt mulighed for køb af mad og drikke. Ligeledes vil der være mulighed for heldige tilskuere at komme med på en af bådene i form at et ”hotseat”.

Aarhus olympiske guldmedaljevinder Jonas Warrer stiller op m. sit WARRER Racing team. Deltager-teams fra Italien, Schweiz, England og Sverige.

Generel information:

NAVN: Cetilar Sailing Series Aarhus – M32 European Series

Torsdag den 28 juni, fredag den 29 juni og lørdag den 30 juni.

Fra kl. 13.00-17.00

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Esther Aggebos Gade 80A

8000 Aarhus C