Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som direktør pr. 1. maj 2018

Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som direktør pr. 1. maj 2018

 

Bestyrelsen for Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som ny direktør for Sailing Aarhus. Jon tiltræder stillingen den 1. maj 2018.

Jon kommer fra en stilling som sponsor- og marketingansvarlig i Aarhus Motion og har i 2013 og 2014 arbejdet som eventkoordinator i Sailing Aarhus. Jon har dermed en særdeles relevant erfaring at lægge ind over de aktiviteter og events, som Sailing Aarhus står for.

Jon får sin arbejdsplads i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø og bliver dermed en del af det brede og meget stærke sejlsportsmiljø, der nu er ved at etablere sig i centret. Det er helt enestående, at så mange sejlsportsaktører nu kan samles under samme tag og i fællesskab udvikle og koordinere tilbud og aktiviteter for sejlere, der favner både talent- og elitesejlere, børn og unge, nationale og internationale sejlsportsevents og som indeholder attraktive muligheder for erhvervsliv og sponsorer.

Vi er i bestyrelsen stolte af, at vi i Sailing Aarhus kan bidrage til at gøre sejlsport i Aarhus til en signatursport, og med ansættelsen af Jon Koch Hansen vil vi sammen med sejlklubberne kunne fortsætte aktivitetsniveauet med samme kurs og fart som hidtil” udtaler formanden for Sailing Aarhus, Mette Rostgaard Evald.

For Sailing Aarhus er det en højt prioriteret indsats fortsat at udvikle det stærke brand som eventarrangør og professionelle samarbejdspartner, som Sailing Aarhus har formået at skabe i både ind- og udland.

”Jeg glæder mig til at videreudvikle Sailing Aarhus’ kommercielle interesser, og være med til at skabe et endnu stærkere brand, både nationalt og internationalt. Aarhus er en meget attraktiv sejlsportsby, og det kommende VM skal vi bruge som springbræt til at sikre os endnu flere store internationale sejlsportsbegivenheder i fremtiden.” udtaler Jon.

Bag Sailing Aarhus står de seks sejlklubber omkring Aarhus. Samarbejdet har fungeret igennem 10 år og har været med til at skabe grundlaget for, at Aarhus i 2018 er vært for en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i Danmark nogensinde – VM i sejlsport.

Og det er også samarbejdet mellem Sailing Aarhus, Idrætssamvirket i Aarhus, Dansk Sejlunion og Team Danmark, der har resultereret i, at vi her i foråret 2018 kan være med til at indvie Aarhus Internationale Sejlsportscenter med bevillinger fra Aarhus Kommune og betydelige donationer fra AP Møller Fonden, Nordea-fonden, Salling Fondene, Lokale & Anlægsfonden.