DKsejlsport er nomineret til fornem pris

DKsejlsport er nomineret til fornem pris

Skrevet af: Søren Øverup, Bådmagasinet.dk

Når Bella Centret slår dørene op i slutningen af februar, så vil det være femte gang de lægger hus til Skandinaviens største Møde & Eventmesse.

I bedste Award-stil med Mads Christensen som konferencier, har virksomheden Kursuslex valgt at nominere i otte kategorier, og under nomineringen ‘Teambuidling leverandør‘ finder vi et sejlsports event.

Det Aarhus baseret DKsejlsport, som til daglig har til huse ved Kaløvig Bådelaug, er nemlig nomineret som årets bedste teambuilding-leverandør. Budskabet bliver naturligvis modtaget med jubel, og betragtes som et velfortjent skulderklap til direktør og ejer Søren Tønder, som selv har bygget firmaet op fra bunden.

Klar til sæsonstart

Selvom havnen i Kaløvig lige netop i disse dage er næsten tom, og kun enkelte både ligger i vandet, er der stadig liv. Her, foran klubhuset, ligger der to af de både, som er omdrejningspunktet for det hele. De andre står på land, hvor bådebyggeren er ved at klargøre dem til den kommende sæson.

På kontoret har ejeren af DKsejlsport Søren Tønder netop modtaget opkaldet. I er nomineret til ‘Årets bedste teambuilding-leverandør’, lyder budskabet.

Startede uden både

Da Søren Tønder startede DKsejlsport for seks år siden foregik det altid i lejede både. Det var derfor et enormt puslespil, når op mod 160 mennesker ville på vandet.

‘Kunder og instruktører skulle opleve at alt var planlagt til mindste detalje. Men ofte handlede det om at transportere både om natten, og sove i sovepose under transportsejlads, mens venner og familie hjalp til’udtaler Søren Tønder til pressen.

I dag råder virksomheden over hele 24 top-tunede sejlbåde, placeret i Aarhus, Vejle og Middelfart, efter man for nyligt har valgt at samarbejde tættere med Match Racing Denmark, som er landets største center, målt på antal både. Desuden har man i København adgang til en større flåde igennem samarbejdspartnere.

Holdet er alt

Såvel for kunder som for DKsejlsport er holdet altafgørende. Derfor har han samlet en lang række topsejlere som instruktører. For at kunne give kunderne, den perfekte teambuilding oplevelse, er det ikke nok at have de bedste sejlere. De skal også kunne formidle deres viden. Her siger man selv hos DKsejlsport at man har været privilegeret, i forhold til at tiltrække landets bedste team.

DKSejlsport skal kæmpe om titlen, ‘Årets bedste teambuilding-leverandør’, hvor de er oppe mod CoastZone samt Humanic Group.

DKsejlsport3656

Der er altid ‘liv og glade dage’ når folk skal prøve sejlsport.