Bliv frivillig ved det årlige Yacht Racing Forum

Bliv frivillig ved det årlige Yacht Racing Forum

Tid: 27. og 28. november 2017

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Sailing Aarhus og Aarhus Events afvikler i år den årlige Yacht Race Forum konference i Aarhus den 27. og 28. november 2017. Konferencen besøges af nøglepersoner inden for sejlsportindustrien fra hele verden. Der vil i løbet af de to dage blive holdt foredrag om markedsføring, den nyeste teknologi og sikkerhed inden for sejlsport.

Derfor har vi brug for din hjælp til at skabe rammerne for dette års spændende konference.

For sejlsport entusiaster er dette en enestående mulighed for at få den nyeste viden inden for industrien og netværke med konferencens gæster.

Opgaver:

Der er forskellige opgaver i løbet af konferencen og vagterne vil være imellem 4 – 4,5 time. Hvis man har mulighed for at tage to vagter, vil det være en stor hjælp.

  • Modtage gæsterne og udlevere velkomstpakker
  • Være behjælpelig under foredragene.

Som tak for hjælpen vil man få forplejning, adgang til konferencen og alle sociale arrangementer begge dage. Plus at alle frivillige vil modtage en velkomstpakke.

Konferencen starter mandag den 27. november kl. 08:30 og dagen slutter kl. 20:00, hvor der derefter vil være reception på Aarhus Rådhus, hvor det er frivilligt om man vil deltage.

Tirsdag er konferencen fra kl. 09:00 til kl. 18:00

Hvis du kunne tænke dig at være med i en af disse spændende opgaver under konferencen, så kontakt venligst frivillig planlægger Cecilie Thomsen på cecilie@sailing-aarhus.dk

Vi har brug for 10 frivillige og deadline for tilmelding er den 12. november 2017.