BESAT – Eventassistent med praktisk sans til VM sejlsport 2018

BESAT - Eventassistent med praktisk sans til VM sejlsport 2018

Om jobbet
Hempel Sailing World Championships Aarhus Denmark 2018 er verdensmesterskaberne for samtlige 10 olympiske sejlsportsklasser (www.aarhus2018.com). Det bliver en mega-event, der vil samle 1.500 sejlere fra hele verden. Mens der dystes om VM-medaljer og OL-kvalifikation på Aarhusbugtens bølger, inviterer byens nye havnefront på aktiviteter for hele familien. Eventen finder sted fra 30. juli – 12. august 2018. 

Til VM projektteamet søges nu en dygtig eventassistent med gå på mod, praktisk eventerfaring og lyst til at være en aktiv del af organisationen bag en stor international event. Som eventassistent skal du være med til at planlægge og gennemføre den store maritim folkefest, som gennemføres sammen med VM i Sejlsport 2018. Til folkefesten inddrages op mod 100 lokale, regionale og nationale partnere som er medskabere af VM folkefesten. Der er mange snore, der skal holdes styr på og samarbejdsaftaler der skal udføres i praksis så det er afgørende, at du både kan tænke strategisk i planlægningsfasen og være praktisk udførende under selve VM 2018. Du bliver bindeled til de mange aktører og skal kunne lide at være i dialog med mange forskellige typer af mennesker, organisationer og frivillige foreninger. 

Som eventassistent vil du indgå i eventorganisationen med reference til den ansvarlige for den maritime folkefest (city activities) og ceremonier. Du vil have mange snitflader i hele VM teamet og specielt med logistikteamet omkring den praktiske udførelse af folkefesten. Du er formelt ansat i Aarhus Events, Aarhus Kommune. 

Med din smittende energi skal du være med til at sikre, at Aarhus som vært for VM 2018 leverer en enestående folkefest til både de mange tusinde gæster og vores mange samarbejdspartnere. Der er mange opgaver som allerede er i gang og du skal derfor hurtigt kunne sætte dig ind i eventen og i gang med arbejdet med det samme. 
Til VM 2018 vil der dagligt være op mod 400 frivillige i gang med at sikre den sportslige del af mesterskabet og hertil kommer op mod 400 frivillige, som skal sikre den maritime folkefest på land. Alle giver de deres tid til fællesskabet – alle værdsætter de at skabe noget sammen med andre mennesker. De frivillige er en naturlig afgørende brik for at mesterskabet og folkefesten lykkedes, og vi har allerede i planlægningsfasen oplevet imponerende ejerskab til udviklingen af eventen. Du skal være med til at udpege og lede teamledere ifm. folkefesten, herunder være med til at lære dem op, så de kan oplære andre i teamet. VM 2018 benytter Venma som værktøj til at håndtere de frivillige.

Din profil
Vi forestiller os, at du brænder for at planlægge og gennemføre events og vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med mange forskellige typer af personer, foreninger og organisationer. Udover at brænde for store arrangementer skal du også være struktureret, da du skal holde snor i rigtig mange opgaver. Du skal således være i stand til både at tænke strategisk, organisere og være praktisk udførende under selve VM 2018. Det er ikke et krav, at du kender til sejlsporten men ønskeligt, at du kender til at arbejde med større events i Aarhus. 

Der kan være mange vinkler til dette job, men som person forventer vi, at du: 
– har en relevant uddannelse 
– har dokumenteret erfaring med at arbejde med events – gerne via større events med mange aktører 
– har en god sans for systemisk tænkning 
– kan være både på kontor og i marken 
– har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer 

Derudover skal du: 
– være selvstændig og handlekraftig 
– kunne håndtere at have mange bolde i luften samtidigt 
– kunne lidt at tackle nye udfordringer, hvor hverken vej eller løsning er kendt fra start 
– have et godt humør og kunne arbejde under pres fra flere sider 
– nyde at være med helt i hjertet af en event og yde dit bedste til at fællesskabet sejrer

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse. 

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. november 2017 til 15. september 2018. Stillingen er på fuldtid. Under eventafviklingen (uge 30-32, 2018) skal du være yderligst fleksibel ift. arbejdstider, som vi være både aften og weekender. 

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Hvis du vil vide mere
For yderligere oplysninger kontaktes City activities & ceremonies manager, Charlotte Kirk Elkjær på telefon 5157 6718.

Ansøgning
Klik på “søg job” for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

Ansøgningsfrist: 29/8 2017 
Vi forventer, at samtaler finder sted 13/9 2017.

Om os
Aarhus Events fungerer som lokalt bindeled mellem arrangørerne og byen. Aarhus Events hjælper eventarrangører inden for sport, kultur, viden og øvrige events. Vores mål er at sikre endnu flere events i Aarhus til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv. Vi hverver og udvikler større events med internationalt sigte. Læs mere om Aarhus Events på www.aarhusevents.dk 

Aarhus Events er en del af magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice, og har til huse i DOKK1. Teamet har 5½ fastansatte og 3 projektansatte til VM i Sejlsport – vi er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor der i høj grad er plads til individuelle initiativer og nye ideer.