Hempel bliver titelsponsor

Hempel bliver titelsponsor

Hempel bliver titelsponsor for Aarhus 2018 Sailing World Championships

Kilde: http://www.aarhus2018.dk

Organisationen bag VM i sejlsport har indgået aftale med den globale malingsvirksomhed Hempel som titelsponsor, og dermed bliver den officielle titel på næste års VM i Aarhus: ”Hempel Sailing World Championships Aarhus Denmark 2018”.

Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard, der er formand for præsidiet bag næste års VM i sejlsport, er meget tilfreds med indgåelse af en titelsponsoraftale, der sender et klart signal om eventens internationale perspektiv:

”Hempel er en global virksomhed med engagement i mere end 80 lande. Titelsponsoratet understreger, at VM 2018 ikke blot er det største enkeltstående sportsevent i Aarhus nogensinde, men også blandt de største internationale sejlsportsevents til dato. Signalværdien i titelsponsoratet ligger således utrolig godt i tråd med Aarhus’ ambitioner og positionering som international event- og sejlsportsby”.

Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Rabih Azad-Ahmad siger: ”VM i sejlsport oplever en fantastisk medvind. Med titelsponsoratet er vi nået et stort skridt videre i forhold til at skabe den største maritime folkefest i Danmark nogensinde. Jeg glæder mig til i 2018 at byde de mange besøgende velkommen til et arrangement i verdensklasse ”

Ambitionerne er store, når organisationen bag VM i sejlsport Aarhus 2018 sætter kurs mod det, der forventes at blive en af de største sportsbegivenheder nogensinde i Danmark. De ambitioner kan Hempel med et sponsorat på 4 mio. kr. og et kommende engagement som eventens titelsponsor nu være med til at indfri.

”I Hempel er vi stolte over at være titelsponsor for denne enestående sejlsportsevent. Hempel er en af Danmarks mest globale virksomheder med rødder i det maritime. Intet er mere naturligt end, at vi støtter et arrangement, hvor op mod 1.500 af verdens bedste sejlere fra mere end 100 nationer mødes og konkurrerer. I Hempel vægter vi samarbejde og high performance højt. Det afspejler sig i vores forretningsstrategi Journey to Excellence, hvor vi er på en rejse mod at blive excellente præcis som verdens bedste sejlere og deres teams. Vi ser samtidig arrangementet som en god mulighed for at vise omverdenen, hvad Hempel står for. Ikke mindst vores værdier”, udtaler CEO for Hempel, Henrik Andersen.

VM Chef Klaus Natorp er ligeledes glad for aftalen og optimistisk i forhold til den retning det samlede projekt udvikler sig:

”Det er meget glædeligt, at vi her godt et år inden VM, allerede er nået i mål med indgåelse af en titelsponsoraftale, og alt tegner godt i forhold til det fremtidige samarbejde med Hempel. Hempel er en ambitiøs og innovativ partner med stort engagement i netop sejlsportsmiljøet. Således har partnerne bag VM og Hempel på mange områder sammenfaldende værdier og en fælles interesse i at bringe ny energi til sejlsporten og skabe en event i verdensklasse”.

Fakta om VM i sejlsport:

 • Hempel Sailing World Championships Aarhus Denmark 2018 skal afvikles for samtlige 10 olympiske bådklasser på og ud for Aarhus Ø. Målsætningen er at gøre mesterskabet til en unik og spektakulær begivenhed, hvor sejlsporten gøres mere folkelig og tilgængelig end hidtil set.
 • I forhold til deltagere er VM ca. 3 gange så stort som OL sejladserne i Rio.
 • VM er den første store udtagelse til OL i Tokyo 2020.
 • Der forventes omkring 1500 sejlere fra mere end 100 lande.
 • Sideløbende med VM afholdes en kæmpe folkefest med maritime oplevelser for hele familien.
 • Ambitionen er at nå 400.000 besøgende på Aarhus Ø i de 14 dage eventen varer.
 • Dato: 30. juli – 12. august 2018

Fakta om Hempel:

 • Siden 1915 har Hempel været en markedsledende producent og specialist i maling.
 • Hempel er en global virksomhed, der bygger på sunde værdier, som der værnes om og som efterleves. Virksomheden har næsten 6.000 medarbejdere i 80 lande.
 • Hempel leverer maling til industrien, det maritime marked, container-, yacht- og bygningsmaling.
 • Produkterne beskytter mod korrosion, forlænger aktivets levetid, reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og bringer farve og glød til boliger og konstruktioner.
 • Hempel har et tæt samarbejde og partnerskab med kunderne, hvor der lægges vægt på innovation, kvalitet, leverance og service.
 • Hempel er stolt ejet af Hempel Fonden, der støtter kulturelle, humanitære og videnskabelige formål i hele verden.
 • Læs mere på hempel.com

,