Kaløvig Bådelaug søger en havneassistent

Kaløvig Bådelaug søger en havneassistent

Er du en dygtig håndværker, som selvstændigt kan planlægge og udføre dine arbejdsopgaver med høj kvalitet? 

08.06 2017 – Kaløvig Bådelaug

Brænder du for en alsidig hverdag med skiftende opgaver af både håndværksmæssig og administrativ karakter? Kan du holde dit eget selskab ud på de stille dage og samtidig være serviceminded, når sæsonen er på sit højeste? Ser du løsninger frem for problemer, og har du lyst til at være en del af en havn og en sejlklub i rivende udvikling?

Dine arbejdsopgaver

 • Drift og vedligeholdelse af havn, anlæg og bygninger
 • Ansvarlig for tankanlæg
 • Kran- og truckkørsel (certifikat til disse vil være en fordel men intet krav, blot en forventning om parathed til at erhverve disse)
 • Bistå ved diverse administrative opgaver som f.eks. budgetplanlægning, vedligeholdelsesplan for havnen, udarbejde varmeregnskab m.m.
 • Samarbejde med eksterne leverandører

Din baggrund

 • Du har sikkert en håndværksmæssig baggrund og alsidig praktisk erfaring
 • Du behersker IT og har ingen problemer med at begå dig i word og excel eller tilegne dig viden om nye programmer såsom vores havnesystem
 • Erfaring med at arbejde med større udendørs installationer f.eks. infrastruktur, byggerier, installationer

Om dig

 • Du arbejder selvstændigt, men løser også gerne opgaver i samarbejde med kollegaer
 • Du er åben og ligetil i din kommunikation
 • Du er serviceminded og altid parat til at hjælpe alle havnens medlemmer
 • Du er selvkørende og kan selv tage initiativet, hvor der er behov for det. Du venter ikke på at andre sætter dig i gang
 • Du finder løsninger og lader dig ikke slå ud af kurs af opståede vanskeligheder

Dine nærmeste kollegaer i hverdagen er 2 andre havneassistenter, centerleder og 2 øvrige medarbejdere på kontoret. Derudover vil der i perioder være tilknyttet midlertidige medarbejdere.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil aftales nærmere i samarbejde med bestyrelsen alt efter dine erfaringer og kvalifikationer. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV på mail til kbl@kblsail.dk senest den 23. juni 2017. Ansøgninger vil dog blive behandlet løbende og vi indkalder kandidater løbende. Så vent ikke med at sende os din ansøgning. 

For yderligere information om stillingen kan du kontakte Kaløvig Bådelaugs formand, Niels Frølund på tlf. 5121 4640 eller havneudvalgsformand Peter Klingsten på tlf.: 2259 0222.


Om Kaløvig Bådelaug

Med over 800 medlemmer er Kaløvig Bådelaug (KBL) en af landets største sejlklubber. Klubben er løbende arrangør af nationale og internationale stævner. Vi har over 500 bådpladser og er i fuld gang med at implementere en moderne og fleksibel læsning af bådstativer. Klubben består af mange former for sejlads – en ungdomsafdeling, kajak, kapsejlads, fiskerne, og lystbådssejlere.

Desuden huser havnen Kaløvig badehotel og Brasserie, et værft og DK Sejlsport, der arrangerer matchrace-events for virksomheder.

Havnen er medlemsejet og har valgt en bestyrelse til at stå i spidsen for ledelsen af havnens drift og udvikling. Personalet er i høj grad selvkørende i hverdagen, men refererer og samarbejder naturligvis med den siddende bestyrelse. Læs mere om havnen og de aktuelle initiativer på www.kblsail.dk

Læs hele stillingsopslaget som PDF her.