BESAT: Frivilligkoordinator til VM 2018 i Sejlsport, Aarhus Events….

BESAT: Frivilligkoordinator til VM 2018 i Sejlsport, Aarhus Events....
Om jobbet

Aarhus 2018 Sailing World Championships er verdensmesterskaberne for samtlige 10 olympiske sejl-sportsklasser (www.aarhus2018.com). Det bliver en mega-event, der vil samle 1.500 sejlere fra hele verden. Mens der dystes om VM-medaljer og OL-kvalifikation på Aarhusbugtens bølger, inviterer byens nye havnefront på aktiviteter for hele familien. Eventen finder sted fra 30. juli – 12. august 2018.

Vi søger en koordinator til vores mange frivillige der skal løfte VM i sejlsport 2018. Du får reference til VM-chefen og du bliver det overordnede koordinerende bindeled for vores op mod 800 frivillige. Du skal via dit arbejde med de mange frivillige implementere vores frivilligpolitik (www.aarhus2018.dk/frivillig/frivilligpolitik/). Som frivilligkoordinator vil du indgå i eventorganisationen sammen med de ansvarlige for race management, den maritime folkefest og ceremonier, logistik, kommunikation og fundraising; og som du i det daglige skal samarbejde med omkring eventens.

Med din smittende energi skal du være med til at sikre ’det gode værtsskab’ blandt vores frivillige således, at de kan servicere de mange tusinde deltagere og gæster. Rammerne for det gode værtsskab skaber du sammen med VM teamet, som allerede har i gangsat en proces om netop dette.

Til VM 2018 vil der dagligt være op mod 400 frivillige i gang med at sikre den sportslige del af mesterskabet og hertil kommer op mod 400 frivillige, som skal sikre den maritime folkefest på land. Alle giver de deres tid til fællesskabet – alle værdsætter de at skabe noget sammen med andre mennesker. De frivillige er en naturlig afgørende brik for at mesterskabet og folkefesten lykkedes, og vi har allerede i plan-lægningsfasen oplevet imponerende ejerskab til udviklingen af eventen. Du skal være med til at udpege og lede teamledere herunder være med til at lære dem op, så de kan oplære andre i teamet. VM 2018 benytter Venma som værktøj til at håndtere de frivillige.

Det unikke ved VM 2018 er, at de frivillige indgår i teams med meget højt fagligt indhold, hvor gruppernes arbejde er afgørende for, at mesterskabet overhovedet kan gennemføres. Det er ganske få idrætsgrene, hvor de frivilliges faglige indsats er så afgørende for gennemførelsen. Netop med baggrund i den afgørende sportslige indsats er der allerede i 2016 nedsat 10 arbejdsgrupper, som arbejder målrettet på at sikre en professionel afvikling af VM 2018. En del af disse er allerede i gang i sommeren 2017, hvor VM teamet afholder en testevent, hvor ca. 200 fra det sejlsportsfaglige miljø tester en række parametre.

Din profil

Vi forestiller os, at du brænder for frivilligt arbejde og vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med frivillige. Udover at brænde for området skal du også kunne være struktureret, da du skal holde snor i mange opgaver for de 800 frivillige. Du skal således være i stand til både at tænke strategisk, organisere og være praktisk udførende under selve VM 2018. Det er ikke et krav at du kender til sejlsporten men ønskeligt, at du kender til at arbejde med større events i Aarhus.

Der kan være mange vinkler til dette job, men til dig som person forventer vi, at du:
– har en relevant uddannelse – som minimum en kortere videregående uddannelse
– har dokumenteret erfaring med at arbejde med frivillige – gerne via større events
– har kendskab til det frivillige miljø i Aarhus
– har en god sans for systemisk tænkning
– kan være både på kontor og i marken
– har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer

Derudover skal du:
– være selvstændig, handlekraftig og analytisk stærk.
– kunne håndtere at have mange bolde i luften samtidigt.
– kunne lidt at tackle nye udfordringer, hvor hverken vej eller løsning er kendt fra start
– have et godt humør

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse.

I perioden 1. september til 31. december 2017 er stillingen halvtid dvs. 20 timer om ugen.
Fra 1. januar 2018 til 15. september 2018 er stillingen fuldtid.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Hvis du vil vide mere

For yderligere oplysninger kontaktes Klaus Natorp på telefon 41873194

Ansøgning

Klik på linket nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2017

Vi forventer, at samtaler finder sted 26. juni 2017.

Om os

Aarhus Events fungerer som lokalt bindeled mellem arrangørerne og byen. Aarhus Events hjælper eventarrangører inden for sport, kultur, viden og øvrige events. Vores mål er at sikre endnu flere events i Aarhus til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv. Vi hverver og udvikler større events med internationalt sigte. Læs mere om Aarhus Events på www.aarhusevents.dk.

Aarhus Events er en del af magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice, og har til huse i DOKK1. Teamet har 5½ fastansatte og 2 projektansatte til VM i Sejlsport – vi er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor der i høj grad er plads til individuelle initiativer og nye ideer.